2777
2789
منم دعا می کنم که قبول بشم عزیز💕برام دعا کن

ایشالله قبول بشی تو بهترین جا

🥰

من امسال میرم دهم

رشته انسانی میخام برم

ولی دلمم یکم پیش تجربی هست

کدوم برم به نظرت

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونی چرا سگ من شدیدا گازم میگیره؟ یکماهه اوردمش سه ماهس دسشویی بشین دست بده اینا رو یاد گرفته ولی ...

عزیزم طبیعیه توله‌ها مخصوصا تا ۶ ماهگی خیلی گاز می‌گیرن چون تو دوره دندون درآوردنن و می‌خوان دندوناشونو امتحان کنن منم اولش کلی دستم زخمی می‌شد ولی کم‌کم یاد گرفتم

چندتا راهکار مثلا بخوام بهت بدم :

وقتی گاز می‌گیره بازی رو قطع کن تا بفهمه با گاز گرفتن سرگرمی تموم میشه یا براش اسباب‌بازی جویدنی بگیر که انرژی‌شو روی اون خالی کنه

میتونی انرژی‌شو با بازی و پیاده‌روی تخلیه کنی که بی‌حوصله نشه ولی کم‌کم با آموزش و گذر زمان درست میشه و گاز گرفتنش خیلی کمتر میشه

کاربری دست دو نفره یکی ایران ، یکی خارج(المیرا)

ایشالله قبول بشی تو بهترین جا🥰من امسال میرم دهمرشته انسانی میخام برمولی دلمم یکم پیش تجربی هستکدوم ...

تشکر بستگی به خودت داره

تجربی خیلی زحمت داره 

باید با علاقه بری

انسانی زحمتش از لحاظ رقابتی کمتره ولی درسای متنوع تری داره و باید هم زمان که حفظیاتت خوب باشه تحلیل خوبی هم داشته باشی

در کل به نظر من باید با علاقه‌ت به درسا تصمیم بگیری اینکه بری سر چه شغای رو بذار سر انتخاب رشته ی دانشگاه

میخوام یه گربه بیارم که دستشویی یه سری موارد بهداشتی بلد باشهباید تو حدود چه سنی بگیرم؟سرپرستی بهتره ...

ببینید من سلطان گربه ام😅

اول خیالت راحت گربه خودش همه چیزو بلده

مث سگ نیس

اوکی؟

شما یه دفعه نشونش بدی خاکش کجاست

خودش فقط و فقط میره اونجا دسشویی

خودش نظافتشو رعایت میکنه

شما فقط کافیه چندتا کار کوچیک بکنی

یکی اگه براتون مهمه موهاش کم بریزه

اگه گربه موبلند گرفتید 

باید مثلا روزی یه بار یا یه روز در میون با دستکش مخصوص موی گریه موهاشو شونه کنی موهاشو جمع کنی

بعدم عقیمش کنی

ولی پیشنهاد من اینه گربه از همین معمولیا هستن که توی خیابون میبینیا

موهاشون کوتاهه

ازونا بگیر و لذت ببر از مصاحبت با حضرت والا

حالا اون سایته رو پیدا کردم برات میفرسنم

واگذاری رایگان 

خیلیاشون لوازمم دارن

تو کجایی در گستره بی مرز این جهان ♫ تو کجایی ♫ من در دور دست ترین جای جهان ایستاده ام کنار تو

تشکر بستگی به خودت دارهتجربی خیلی زحمت داره باید با علاقه بریانسانی زحمتش از لحاظ رقابتی کمتره ولی د ...

واقعا نمیدونم چکار کنم

میترسم از انتخابم پشیمون بشم

ببینید من سلطان گربه ام😅اول خیالت راحت گربه خودش همه چیزو بلدهمث سگ نیساوکی؟شما یه دفعه نشونش بدی خ ...

مرسی گلم

بی زحمت بعدا اسم اون سایت برام بفرست

بعد این سایتی که گفتی شرایط خاصی داره؟

چه جالباگر دو تا سگ باشن چطور؟

آره عزیزم دوتا که باشن خیلی بهتره  چون با هم بازی می‌کنن و کمتر بی‌قراری و سر و صدا می‌کنن 

ولی بازم وقتی بچه‌ن و انرژی‌شون زیاده ممکنه شیطونی کنن یا خونه رو بهم بریزن

کاربری دست دو نفره یکی ایران ، یکی خارج(المیرا)