2777
2789
عنوان

پرده پذیرایی

8682 بازدید | 27 پست

دوستان سلام.

ی سوال داشتم

من تصمیم دارم خودم برای پذیرایی خونه مون پرده بدوزم.ی پنجره داره که ارتفاعش زیادنیست و کوتاهه.تراسمون هم کنار پنجره است و مثل در هست ارتفاعش.برای تراس میخوام پرده حریر ساده بدوزم.برای پذیرایی نمیدونم چی خوبه ک هم ساده باشه و هم نما داشته باشه.اولین بارم هست ک میخوام بدوزم.حتی الامکان طرح ساده میخوام.

قیمت پارچه پرده ای چنده به طور معمول؟چون قیمت دستم نیست.قیمت میل پرده ؟آیا اگه خودم پرده رو بدوزم میشه از بیرون بگم بیان برا نصبش یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه دوست دارم که بسیار با سلیقه ست...برای حالش یه حریر ساده و زیبا گرفته و روش رو با دست سنگ دوزی کرده به صورت عمودی...خیلی زیبا و ظریف شده...قطعا کار سختی خواهد بود ولی خیلی تک و خاص شده

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
بیرون پانچ میکنن برام؟

اره بیرون پانچ میکنن . اما نوار پرده پانچ هم هست میخری میدوزی به پرده ت بعد جای پانچاش که باید سوراخ شه مثتل دکمه غیبی دوتا اهن داره گرد تو هم قفل میشن نر و مادگی دارن. اونارو تو هم قفل میکنی وسطشو با قیچی خالی میکنی و تمام

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

عزيزم يه عكس از پنجره و در تراس بذار، از بچه كمك بگير مدل پرده ات رو انتخاب كن 

بعد با توجه به مدل پرده ات نوع و جنس پارچه ات رو انتخاب كن 

قيمت نوار پرده و چوب پرده اكثر جاها يكيه و خيلي گرون نيست

بله معمولا اكثر پرده فروشي ها نصاب دارن كه مياد خونه ، فقط يه هزينه نصب از شما ميگيره

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی