2777
2789
عنوان

پرده پذیرایی

| مشاهده متن کامل بحث + 8686 بازدید | 27 پست
از متری 8تومن تا 50تومن(معمولیه خوب) به نظر من پذیرایی هم حریر ساده بدوز.پارچه رو طرحدار انتخاب کن. ...

برای روی پرده حریر نمیدونم چیکار کنم.والون بدوزم یانه؟از این پرده های حریر دورنگ تنهایی باشه قشنگه ب نظرتون؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام یعنی رو خود حریر کار کرده با دست؟ سنگین نمیشه؟

بله....حریرش با دوومه و تقریبا سفت و اینکه خیلی خلوت کار کرده ....چون سنگهای ریز و فیروزه ای رنگه با اینکه خلوته ولی به چشم میاد...راستی با این مروارید های سبک هم‌میشه ..به نظرم قشنگ‌میشه

سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
هزینه ش برام مهمه ک ارزون دربیاد.خونه مون رو خودمون ساختیم این آخراش کلی هزینه ک پیش بینی نکرده بودی ...

سلام. لطفا جواب بده. منم الان دقیقا توی موقعیت تو قرار گرفتم. میخام بدونم بالاخره چکار کردی. پرده رو خودت دوختی؟ خوب شده؟

اگه میخواید کودک زیر شش سالتون توی خونه و بدون کلاس و معلم به زبان خارجی مسلط بشه بیاید اینجا @dozabaneh_neeka

دوتاشو پانچ هم میتونی بدوزی حریر های رنگی و طرحدار خیلی خوشگلی عست که زیاد گرونم نیستن ی طرح من دیدم که رنگ بالا و پایینش سایه و روشن بود و رنگ پرده زیرش رنگ خیلییی روشن از همون طیف .

🧡🧡گروه نارنجی🧡🧡 قد ۱۶۰🧡..وزن قبلی ۸۶🧡وزن فعلی81،🧡وزن هدف۶۵،🧡هیچ چیز مثل پوشیدن لباس های سایز ۳۸ حال منو خوب نمیکنه.پس پیش به سوی رسیدن به سبک زندگی سالم و تناسب اندام همیشکی،،🧡هوراااا

توليد پرده هاي زبرا،شيد،دو مكانيزم

،كركره فلزي،انواع چاپي و...

تحويل فوري كيفيت عالي  به قيمت توليد

٣سال گارانتي

0933 634 74 74

0921 164 79 27

حيدري

خدايا شكرت بابت هرچي كه دادي و آرامشي كه عطا كردي ، دوستت دارم♥️♥️

سلام به همه عزیزان 

من یه پرده فروشی میشناسم کارشون حرف نداره خودشون میان بازدید از فضا بدون هزینه خیلی خوب راهنمایی و مشاوره میکنن نمونه ها رو هم میارن با خودشون انتخاب میکنی خیلی خوبه من خودم ازشون خرید کردم به همه نزدیکامم معرفیشون کردم همه هم راضی اند هم کیفیت هم قیمت 

امتحانش ضرر نداره سایتم دارن آدرس سایتشون رو براتون میزارم عزیزان 

https://pardehland.com/پرده-پذیرایی

پرده های پذیرایی رو با مدل های سلطنتی و ساده و مدرن به حراج گذاشتیم سریعا وارد سایت بشید و شاهکارهای پرده فروشی نیکجو را با چشم خود ببیند جنس پرده ترک درجه یک هست و قبل از محرم حراج ویژه گذاشتیم

https://www.instagram.com/pardehe_shik/

09129437562