2777
2789

سلام

وای منم درگیر خریدن سیسمونی برای خواهرم هستم، چشمام لوچ شد اینقدر سایت ها رو بالا پایین کردم

چندتا چیز از باسلام گرفتم از دیجی گرفتم ، سیسمونی آقا بزرگ هم بعضی کالاهاش خوبه، خودم ی بار رفتم فقط لباس خریدم، حالا تو این هفته میخوتم با خودش برم، 

من شاهدم خداست،حقم دست هیچ کس نمی‌مونه،حالا شما هر چقدر میخوای بتازون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لیست سیسمونی ندارین؟قیمتا چطورن؟

نه عزیز لیست ندارم،

چون خواهرم گفت چیزهای غیر ضروری نمیخوام، ما هم هر چی که لازمه میخریم، 

لباس نوزادی از هر سایز ۲ دست چون بچه زود بزرگ میشه بدرد نمیخوره، ی دست رختخواب دم دستی روتختی دیگه ملزومات اولیه ،

ببین با سلام قیمت رو تختی و رختخوابهاش خوبه ، دیجی هم بعضی اقلامش خوبه ، آقا بزرگ لباساش خیلی خوب بود اما کالسکه گرون بود ،فقط جمعه نرو که مثل من بیچاره میشی

نه عزیز لیست ندارم،چون خواهرم گفت چیزهای غیر ضروری نمیخوام، ما هم هر چی که لازمه میخریم، لباس نوزادی ...

آقا بزرگ به نظر بنجله جنساش😑شما حضوری رفتین خوبه؟ارزش داره برم؟

کالسکه چه برندی و قیمتش چقدر بود

آقا بزرگ به نظر بنجله جنساش😑شما حضوری رفتین خوبه؟ارزش داره برم؟کالسکه چه برندی و قیمتش چقدر بود

نه عزیز بنجل نیست، آقا بزرگ تو بازار آرین نزدیک بهشت زهرا ، اگه میتونی برو بازار سیسمونی عبدل آباد، بله من حضوری رفتم لباساش خوب بود، اسباب بازی خوب بود ،رختخواباش به نسبت باسلام و دبجی گرونتر بود ، من از دیجی گرفتم رختخوابش رو 

نه عزیز بنجل نیست، آقا بزرگ تو بازار آرین نزدیک بهشت زهرا ، اگه میتونی برو بازار سیسمونی عبدل آباد، ...

فعلا میخوام قیمتا دستم بیاد بدونم هزینم چقدر میشه حدودی 

راه رفتن سخته برام اذیتم نمیتونم برم بگردم 

فعلا میخوام قیمتا دستم بیاد بدونم هزینم چقدر میشه حدودی راه رفتن سخته برام اذیتم نمیتونم برم بگردم

برو دیجی کالا و باسلام، ببین قیمتهارو