2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت

357 بازدید | 43 پست

سلام دوستان من ۱۲ روز از پریودم گذشته درد شدید سینه دارم این ۱۲ روز ،خستگی و خوابالودگی هم دارم یکم، تست زدم اما ساعت ۲ ظهر، سریع دو خط پررنگ افتاد به نظرتون باردارم یا ممکنه خطا باشه؟حالا یکی هم فردا صبح میزنم ولی طاقت ندارم تا فردا🥹

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره معلومه که مثبته😍😍 مبارکه عزیزم

خدایا شکرت❤️ الهی رضاً برضائک...دختر نازم 😍😘 تمام قلبم تک تک ضربان عاشقانه آن فدای چشمان تو که تمام هستی و جانم شده ای ❤️😍💋

مثبته مبارکه عزیزم،چند ماه اقدامی؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
اره منم شب زدم دوخط افتاد

بعد چند ماه اقدام؟

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
مثبته مبارکه عزیزم،چند ماه اقدامی؟

عزیزم خدا کنه مثبت باشه من کلا یک سال و نیمه اقدامم دارو هم نخوردم اصلا،عکسش رو هم گذاشتم

فقط 10 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مبارک باشه 

ان شاالله به سلامتی بدنیا بیاد 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت ،مثل خونی که در رگ های بدن جریان داشت شیعه گی  نیز پس از این جریان شکل گرفت 😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی