2821
2789
عنوان

دوفامد

174 بازدید | 43 پست

سلام دوستان 

من دو دوره دوفامد استفاده کردم روز شروعشم از لکه بینی ک‌دارم هر موقع می‌خوام پریود بشم حساب کردم 

حالا ماما میگه اون‌لکه بینی حساب نیست وقتی زیاد شد باید شروع کنی من همیشه لکه بینی دارم آخه قبل پریود 

این دکتر ماما هام درست جواب نمیدن من الان دوره سوم رو واقعا نمی‌دونم از کی شروع کنم و جوری حساب کنم حتی نمی‌دونم لکه بینی جز پریود هست یا نه هرکی ی چی میگه کسی مثل من بوده راهنماییم کنه؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم منم ازدوفامداستفاده میکنم

اولاکه هیچ وقت پیش مامانروهمیشه بروپیش متخصص

دومادوفامدازروز۱۵سیکل تا۲۵شروع میشه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

لکه بینی یعنی شروع پریود ، حتما تبکید گالونی بیاد ک

نه همیشه اینتوری نیست بعضی وقتامثل من فقط لکه بینیه وادامه داره

ولی اگه زیادشداون پریودیه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

اره اشتباه کردم شما حین مصرف لکه بینی داشتین ؟

اولش اره ولی بعدش قطع شد

من ۴.۵روز لکه بینیه بعد پریود

خب بعدش چندروزخونریزی دارین؟

شما چند دوره استفاده کردین ؟

من خیلی ولی پشت سرهم نبوده

من همیشه پریودیام نامنظمه هردفعه نمیشم میرم دکتراول امپول وبعددوفامدمیده

بعضی وقتاهم لکه بینی دارم تودوسه ماه میبینم که از۱۰روزبیشترشده بازم میده تادوهفته مصرف میکنم دقیقاروز۱۴پریودمیشم

جمعا با لکه بینی و این چیزا ۱۰روز درگیرم

بنظرم اوناپریودی حساب میشه ولی دکترمتخصص زنان بایدتشخیص بده

بنظرم اوناپریودی حساب میشه ولی دکترمتخصص زنان بایدتشخیص بده

میگم این دوره سومشو استفاده نکنم ببینم پریودی بعدی چ‌جوری میشه و اینکه ببینم همین عادتم چی میشه خدایی نکرده ب مشکل خوردم میرم پیش متخصص بیشتر نگرانیم این بعد دوره سونو استفاده نکنم بد باشه