برکهhhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 209 عنوان درانتظار نی نی عکس میزارم بدت میاد نیا 124 بازدید | 16 پست چهار روز از موعدم گذشته،از روز موعدم شروع شد لکه های صورتی پایین کمرم و پاهام خیلی درد میکنهو اکثروقتی سرپاهستم ترشح میبینمترشح کرم شیری رنگ هم زیاد دارم همراه تکرر ادرار روز موعد بی بی چک زدم منفی بودبه نظرتون احتمال بارداری هست؟ 1404/06/27 | 13:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برکهhhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 209 نه دیگه اگه منفی شده پس نیستی پس چرا پریود نشدم؟اینکه پریود نیست
saharhosseinikhah عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 7536 پس چرا پریود نشدم؟اینکه پریود نیست حالا یه چند روز اینور و اونور میشی دیگه یا شک داری برو ازمایش بده حالا منی که اصلا قید بچه رو زده بودم و اقدامی هم نداشتم بیبی چک واسه مسخره بازی زدم بعد ۷سال مثبت شد!!!! الان نمیدونم جدی بگیرمش !!!! خدایا شکرت
برکهhhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 209 ۷روزبعدموعدبی بی بزن احتمالاهستی خداکنههممنونم از انرژی مثبتت🥹
برکهhhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 209 حالا یه چند روز اینور و اونور میشی دیگه یا شک داری برو ازمایش بده حالا منی که اصلا قید بچه رو زده بو ... خوندم تایپکاتومنم دلم میخواد بی بی چک مثبت ببینم😭♥️دعا کن منم مامان باشم
ioveخدا عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 1148 اگه تکرر ادرار داری باردار هستی منم مثل شما بودم ده روز بعد موعدم بیبی زدم منفی بود دوهفته شد دیدم پریود نشدم حالت تهوع گرفتم فهمیدم باردارم
saharhosseinikhah عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 7536 خوندم تایپکاتومنم دلم میخواد بی بی چک مثبت ببینم😭♥️دعا کن منم مامان باشم انشالله میشی چند وقت اقدامی؟؟؟ خدایا شکرت
برکهhhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 209 اگه تکرر ادرار داری باردار هستی منم مثل شما بودم ده روز بعد موعدم بیبی زدم منفی بود دوهفته شد دیدم پ ... دکترمم گفت علائمشو دارماخه برام سواله پس چرا هنوز لکه بینی دارماونم خیلی کمه ها ببخشید فقط با دستمال کشیدن اینا بیشتر معلومهرنگشم خیلی روشنع صورتی طورهولیامروز روز چهارم موعدمه که عقب انداختم نباید تموم میشد؟
ioveخدا عضویت: 1402/01/18 تعداد پست: 1148 دکترمم گفت علائمشو دارماخه برام سواله پس چرا هنوز لکه بینی دارماونم خیلی کمه ها ببخشید فقط با دستمال ... منم سه چار روز لک میدیدم شیاف داد گذاشتم
برکهhhhh مدیر استارتر عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 209 منم سه چار روز لک میدیدم شیاف داد گذاشتم من روز موعد بی بی زدم منفی بود ولی این دو سه روزه نزدمب نظرت الان نشون میده یا بزارم بمونه هفت روز بشه بعدش