2777
2789

قلمچی از همه گرونتره 

کلاسینو هم چنگی ب دل نمیزنه 

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزینه دو نروقلمجی برومن پارسال گزینه دو رفتم همون اوایل پشیمون شدمپارسال ۸ میلیون شد ، امسالو نمد

والا یکی دیگه می‌گفت دو سه تومن گزینه دو رو 😐

میشه بگی چرا پشیمون شدی 

و چرا قلم چی برم 

من شهر شما رو حالا نمیدونم ولی میدونم اکثرا اینجوریه که گزینه دو مناسبه و برا رشته انسانی بهتره 

قلم چی برا هر رشته ای خوبه ولی قیمتش بالاست 

کلاسینو استاداش خوب توضیح میدن رفع اشکالش بهتره قیمتش مثل قلم چیه 

و ماز برا رشته های تجربی و ریاضی بهتره 

والا یکی دیگه می‌گفت دو سه تومن گزینه دو رو 😐میشه بگی چرا پشیمون شدی و چرا قلم چی برم

😐😐😐😐😐دروغ گفته! من حضوری پارسال ۸ تومن شد

البته شاید اون انلاین بوده

گزینه دو تحلیل سوال خوبی نداره

امارشم خیلی کمه

👺.

یا قلمچی یا ماز

که قلمچی خیلی گرونه لامصب

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

😐😐😐😐😐دروغ گفته! من حضوری پارسال ۸ تومن شدالبته شاید اون انلاین بودهگزینه دو تحلیل سوال خوبی ندا ...

آره گزینه دو سوالاتشم مطابقت کمتری با آزمون های تیز هوشان نمونه دولتی و کنکور داره