2777
2789

چند وقته یادم میفته گریه م میگیره 

حالم خیلی بده

باورتون میشه؟

از شدت استرس و دلهره از خواب بیدار شدم 

خواب دیدم پدربزرگم مرده 

خیلی بهم سخت گذشت 

بقران من خیلی وابسته م 

پدر مادرم طلاق گرفتن از همون بچگی اینا منو همه جوره هوامو داشتن 

از پدر مادر بهم نزدیکتر و عزیزترن 

دارم روانی میشم 

دعام کنید فقط

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 

پدر و مادرت رفتن پی زندگیشون ؟ اونم از بچگی. هیچوقت درک نکردم یه مادر دخترش رو بذاره بره

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به هر حال مرگ‌ی پدیده طبیعی هیت و اتفاق میوفته

تا کی میخوای وابستشون باشی

سعی کن  دلبستگی‌ها بهشون‌کم‌کنی

اونا هم ی روز وبت میکنن و میرن اون دنیا

فقط خداست که همیشه کنارته

نه کار بر جدیدم نه قدیم

پدر و مادرت رفتن پی زندگیشون ؟ اونم از بچگی. هیچوقت درک نکردم یه مادر دخترش رو بذاره بره

نه هستش اما کار خاصی که ازش برنمیومد 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
مرگ حق ترین چیز دنیاست. هممون می‌میریم و ازش گریزی نیست، باید قبول کنی که روزی اتفاق میفته و براشون ...

من از الان دارم افسردگی میگیرم واقعا نابودشدم 😭

وآقا سخته منم درک نمیکنمبه هرحال حالا پسر یچی ولی آخه دختر

دقیقا من شوهرم هم بددله هم جوشی هم بچه ننه. یه پسر دارم هر لحظه فکر میکنم میگم من تا آخر عمر بسوزم بعدم پسره می‌ره پی زندگیش اصلا شاید سراغ منو نگرفت .و همیشه به طلاق فکر میکنم. اما اگه دختر داشتم اصلا اسم طلاق رو هم نمی آوردم. بهش هم فکر نمی‌کردم. 

تازه یه همسایه داریم پسره به مادرش گفته اونجای زنم رو هم نیستین یا نمیتونین بخورین. یا ژنهایی که نمی‌ذارن شوهراشون برن خونه پدرشون. اینا رو میبینم سیر میشم. تازه بدشانسیم شوهرم بچه ننه هست. پسرم هم طرف پدرشو و پدرشوهرمه. خدا مرگ به بابام بده الهییی

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭