2777
2789
عنوان

پارتنر

187 بازدید | 18 پست

امشب بهم گفت ک عاشقمه و ازم خواست ک باهاش باشم و حرف از آینده زد 

اینم بگم پسر خوبیه یعنی آدم حسابیه 

بنظرتون چقد میشه روش،حساب کرد 

و کلا دوروزه همو میشناسیم 

اصن چیکارکنم باهاش

دو روزه و متوجه شدی آدم حسابی خدا سر شاهده من دوست پسرم دوسال باهاش بودم مشاوره رفتم این آرامش تو نداشتم 

عزیز من سخت بگیر و برات مهم باشه خیلی جدی زمان بندی رابطه و هتل رابطه تو معین کن 

امیدوارم خودت زیر 20 و طرف مقابل زیر 25 هم نباشه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وروزه؟ 

بعد میگی آدم حسابی! 

اینا رو بعد از صد سال آشنایی نمیشه شناخت

دوروز که جای خوددارد... 

هیچ

اگه می خوادت بگو بیاد خواستگاری

نمیاد بلاک کن 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

دو روزه عاشق شده🤔🤣🤣🤦‍♀️

مرگ در قاموس ماه از بی وفایی بهتر است.                         در قفس با دوست مردن از رهایی بهتر است.                      عشق فرهاد دنیا را گرفت ای پادشاه.                                     دل به دست آوردن.                                                         به خدا که دل به دست آوردن                                       از کشور گشایی بهتر است      

روز اول بگم بیاد خواستگاری اخه

منظورم همون آشنایی

خوبیش اینکه خانواده ها درجریانن

اگه دلبسته اش شدی

یه سال بعد اومد خانواده ات قبولش نکردن چی؟ 

حداقل الان تکلیفتون مشخص میشه 

خانواده ها تایید کنن

بعد برید واسه آشنایی 

اگه خودتون اوکی شدین

مشاوره رفتین

بعد ازدواج.. 

گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳

آقا تابلوست سنت کمه

طرف بکن در رو هم باشه پتانسیل چندماه فیلم بازی کردن داره چه برسه دو روز

چرا ما دخترا مدام گول یه سناریو تکراریو میخوریم

اگر واقعا میخواد باید ثابت کنه، تمام 

دو روز ؟؟؟ 

خدا شفات بده

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
روز اول بگم بیاد خواستگاری اخه

تو الان فقط خودش رو دیدی باید خانواده‌اش رو هم ببینی تا بفهمی چطور آدمایی هستن چون اون توی اون خانواده بزرگ شده 

خانواده خیلی خیلی مهمه خیلی

بذار خانواده‌ها بدونن