uhgvvij مدیر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 907 عنوان پارتنر | مشاهده متن کامل بحث + 188 بازدید | 18 پست امشب بهم گفت ک عاشقمه و ازم خواست ک باهاش باشم و حرف از آینده زد اینم بگم پسر خوبیه یعنی آدم حسابیه بنظرتون چقد میشه روش،حساب کرد و کلا دوروزه همو میشناسیم اصن چیکارکنم باهاش 1404/06/27 | 06:17 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nazijoon2910 عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 69 اخه لانگیم چه اشکالی دارهمگه نگفته عاشقته پسری که عاشقته اگه بگی که با خانوادش بیاد حالا نه خواستگاری قطعی فقط آشنایی خانوادهها مطمئناً میاد و اگه بهانه بیاره فکر نکنم عاشق باشهپسری که عاشق باشه و قصدش ازدواج باشه با خانوادهاش میاد جلو
nazijoon2910 عضویت: 1403/03/17 تعداد پست: 69 اخه لانگیم به نظر من حتما بابات باید این پسر رو ببینه و باهاش آشنا بشه چون مردا هم جنس خودشون رو خوب میشناسنبذار خانوادهات تو آشنایی کنارت باشن تا اون پسر اجازه هر کاری رو به خودش نده
گلنارررر عضویت: 1403/12/04 تعداد پست: 9224 زوده آخه برامون هنوز دانشگاهیم چون دانشجو هستم میگمقرار درس بخونیاگه تکلیف مشخص نشهتمام ذهنت درگیر میشهو خب ممکن به آینده شغلی ات آسیب جدی وارد کنه گلنار ینی شکوفه درخت انار ما به گویش محلی خودمون به درخت انار میگم نار وخب انار فقط تنها میوه مورد علاقه منه، برای اسم مستعارم گذاشتم گلنار 🥳
uhgvvij مدیر استارتر عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 907 چون دانشجو هستم میگمقرار درس بخونیاگه تکلیف مشخص نشهتمام ذهنت درگیر میشهو خب ممکن به آینده شغلی ات آ ... مرسی عزیزم