2821
2789
عنوان

عروسیم

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ما تا روز قبل عروسی کار داشتیم 

من منتظرم دو هفته مونده بریم خرید اینا کارت اینا

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

اهان اینارو یادم اومد قراره کابینت ساز بیاد یه کابینتهارو برداره

بوفمو هنوز نیاوردن

میزتلویزیونم هنوز نخریدم😭

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم عروسیم نزدیکه  استارتر جهیزیتو که خریدی نه؟

نه جانم من به جای جهیزیه آپارتمان خریدیم یه گاز و لباسشویی و کمی ظروف دارم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اهان اینارو یادم اومد قراره کابینت ساز بیاد یه کابینتهارو برداره بوفمو هنوز نیاوردن میزتلویزیونم ه ...

آره کابینت ساز منم قرار هست بیاد نیومده هنوز

من منتظرم دو هفته مونده بریم خرید اینا کارت اینا

نهه این کارو نکن دوهفته به عروسی انقدر کار داری که واقعا گیج میشی

از الان برو دنبال کارت دوهفتع به عروسی باید کارت هارو پخش کنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
🤣🤣🤣🤣 احتمالا مثل من بی خیالی. والا اینهمه ملت میگن مردم از استرس من استرس هم نداشتم حتی روز عروس ...

من استرسم زیاد هست 

نهه این کارو نکن دوهفته به عروسی انقدر کار داری که واقعا گیج میشی از الان برو دنبال کارت دوهفتع به ...

جانم کارت رو چقدر طول می‌کشه تحویل بدن شوهرم میگه صبر کن

يه توصيه خواهرانه سعي كن روز عروسيت هرچي ام كه اتفاقات بر خلاف ميلا افتاد هرچقدر كلرات دير انجام ش ...

میسی گلم

من استرسم زیاد هست 

استرس نداشته باش هیچی نمیشه ریلکس باش. تا لذت ببری. من روز عروسی پام تو کفش ورم کرده بود 🤣 کفشمو در اوردم ریلکس رفتم وسط. بعد بهم ازین دمپایی چرمی ها دادن🤣 وای خوش بحالت. از لحظه لحظه ت لذت ببر که روز عروسی یه چشم به هم زدن میگذره

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋
به به مبارکا باشههه😄😍😘💃💃💃💃💁 تا باشه از این مشغله هاااا😆

فدات