2821
2789

اخ داغ دلمو تازه کردی😢 دوهفته دیگه عروسیمه کلی کار دارم😔 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوبه دیگه. کاراتو انجام دادی.

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض

منم بعد ماه رمضون عروسیمه کلی کار دارم و وقتم خیلی کمه... نه لباس دیدم، نه آرایشگاه، نه آتلیه، نه خرید عقد انجام دادم.... هیچی هیچی.. الانم کلی دوباره استرس گرفتم.

وااای خونه رو یادم شد بگم

اخ داغ دلمو تازه کردی😢 دوهفته دیگه عروسیمه کلی کار دارم😔 

چکارها

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
انشاله خوشبخت باشین همه دوستانی که نزدیک عروسیشون هست  این حرص خوردن های نزدیک عروسی طبیعیه ان ...

فدات

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

يه توصيه خواهرانه

سعي كن روز عروسيت هرچي ام كه اتفاقات بر خلاف ميلا افتاد

هرچقدر كلرات دير انجام شد

اصلا ناراحت نشي و بگي امروز قراره به من و شوهرم خوش بگذره

حرف و فكر هيچ احدي نبايد برام مهم باشه

فقط شادي خودم و همسرم

اخرشم خيلي از همسرت تشكر كن

چون اون هوچه در توانش باشه قطعا انجام داده

هرچند حتي ممكنه همه چي به ميل شما پيش نرفته باشه

چکارها

اهنگارو به دی جی ندادم

خرید بازار نرفتیم

خورده ریزهای خونمو نخریدم

رقصمون رو هم تمرین نکردیم

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
منم بعد ماه رمضون عروسیمه کلی کار دارم و وقتم خیلی کمه... نه لباس دیدم، نه آرایشگاه، نه آتلیه، نه خر ...

ولی من فقط آتلیه رزرو کردم تالار و آرایشگاه یکی هم کلاس رقص دیگه هیچ چی ندارم

اهنگارو به دی جی ندادم خرید بازار نرفتیم خورده ریزهای خونمو نخریدم رقصمون رو هم تمرین نکردیم

منم خرده ریزه های خونم مونده