2777
2789

بحثمون شده بود طبق معمول دستش خالی بود خبر مرگش بیاد از مغازه اومد ی چی بهش گفتم گفت پول ندارم گفتم خب من چیکار کنم؟ گفت هیچی نخر! گفتم عه نبابا! کفت من چیکار کنم؟ گفتم همیشه جلو همه سر منو میکنی تو کو..م خجالت بکش خسته شدم دیگه گفت فلان جیزم دهن دخترخالتو شوهردخترخالت ک بخاطر تولد توله ی اونا با من اینطوذی میکنی چیکارت گردم؟ گفتم چرا بی پولی؟ گفت ایشالا من میمیرم ت راحت میشی تو چشاش نگا کردم گفتم ایشالا من از خدامه

اینو ک گفتم بغضش گرفت شروع کرد به گریه کردن بعد پنج دیقه رفت رو تخت بخابه منم رفتم بالشتمو با پتو برداشتم برم رو کاناپه گف کحا؟ گفتم رو کاناپه گفت یادت باشه زن و شوهر سر هیچی نباید جاشونو جدا کنن از هم

هیچی نگفتم اومدم بیرون ار اون موفع هم سه بار رفته دسشویی (شبا اصلا دسشویی نمیره) اونم مثل من خوابش نمیبره چیکار کنم؟🥲😭

الان از دلش درارم یا صبح؟

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️. تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH. خدای مهربونم حسین چشم قشنگمو برام نگهدار🥹میدونم زیاد اذیتش میکنما ولی جونمم به جونش بنده🩵

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خاک تو سرت

چرا؟؟؟؟

ینی من حق دارم ی لباس بخرم؟؟؟

کاربری دست یک نفر نیست!!⭕️. تو همه ی دنیای منی .. مرد من 😍 HHH. خدای مهربونم حسین چشم قشنگمو برام نگهدار🥹میدونم زیاد اذیتش میکنما ولی جونمم به جونش بنده🩵

حق داری میدونم سختهولی دلم خیلی برای همسرت سوخت لطفا یکم درکش کن اون همه ی امیدش تویی

غلط کرده امیدش منم پدرمو دراورده بابی پولیاش

چقد خری حق کاملا با شوهرته

ینی من حقم نیست ی لباس بخرم؟؟؟

😐😐برو فقط پیشش بخواب همین

پرو نمیشه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز