2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه از اطرافیان دختره یا مامان با بابا دختره باشم

شایدم نامادری

به هرحال هرکسی به جز اون پسر بیچاره

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

ممکنه از اطرافیان دختره یا مامان با بابا دختره باشمشایدم نامادریبه هرحال هرکسی به جز اون پسر بیچاره

بنظر من یا پدر خود تابان یا ممکنه کسی توی دانشگاه یا هر جاه عاشقش بوده باشه تا شنید میخواد بره اومد کشتش یا بهرام

قاتل اون وکیله هست ک خاستگار سابق نسرین بوده

باباعه هم بعید میدونم پسره رو کشته باشه 

وگرنه ک خیلی چرت میشخ

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

بنظر من یا پدر خود تابان یا ممکنه کسی توی دانشگاه یا هر جاه عاشقش بوده باشه تا شنید میخواد بره اومد ...

پدر تابان که با نسرین مسافرت بودن اون شب اونجا نبود

هرگز نخوری غصه حرف دگران را✌️🌱👈گور پدر هرکه بخواهد بدمان را🖕:)

بنظر من یا پدر خود تابان یا ممکنه کسی توی دانشگاه یا هر جاه عاشقش بوده باشه تا شنید میخواد بره اومد ...

بابای تابان ک شمال ماه عسل بود

💔 تو اعتماد آخرم واسه عشق یه آدم بودی زدم قید همه چیزو از اون لحظه که با من بودی یه دنیا رو حریف بودم اگه فقط کنارم بودی تو جنگی رو شروع کردی که از قبل به تو باخته بودم تموم رویامو آجر به آجر با تو ساخته بودم خیال کردم که با قلبم درست تورو شناخته بودم💔😅

پدر خود تابان احتمالش کمه چون موقع وقوع ثبت تهران نبوده ولی خب شاید آدم فرستاده....

آره احتمال اینم هست چون پسره لایو گذاشته بود ممکنه از نزدیکان پسره هم باشه

🔴مربی زومبا و چربی سوزی🔴کاربر آقا درخواست ندههههههههههههه خدا شاهده میزنم تو دهنت درخواست بدی

اره اگه واقعا باباعه کشته باشه خیلی چرت میشه

باباعه هم کلا نرمال نیس

خود تابان هم میخارید هی دور و بر پسره می پلکید