ناناخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 950 عنوان لیپوماتیک ابدو 59 بازدید | 5 پست من مجردم و بچه ای ندارم به نظرتون لیپو ابدو کنم پشیمون میشم ؟به نظرتون کارم رو دوماه تعطیل کنم به خاطر عمل ؟ کارم آنلاینه نمیتونم دراز کش انجام بدم ؟ نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی .... 1404/06/27 | 02:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ناناخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 950 چند کیلو کم کردی مگههزینش چقدرهناف رو دست میزنن هزینه فقط شکم و پهلو رو گفت ۱۸۰ ۱۵ کیلو کم کردم نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی ....
soniaسونیاsonia عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 1017 هزینه فقط شکم و پهلو رو گفت ۱۸۰ ۱۵ کیلو کم کردم یعنی هم لیپومانیک هم ابدو ۱۸۰؟چقدر خوب تهرانی؟دکترت شناخته شدست؟
ناناخوشبخت مدیر استارتر عضویت: 1404/04/03 تعداد پست: 950 یعنی هم لیپومانیک هم ابدو ۱۸۰؟چقدر خوب تهرانی؟دکترت شناخته شدست؟ آره تهرانم یکی معرفی کرده بهم دکتر عبدالحمید شریفیان نفس نمیکشم ببین هوای من تو بودی ... گفتی خداحافظ ولی،خدای من تو بودی ....
sajihoseini عضویت: 1402/05/28 تعداد پست: 30 دکتر سلیمان زاده فوق تخصصه کارشم خیلی خوبه فک کنم بیمارستان پارسیان سعادت آبادم عمل میکنه ۱۵۰ میگیره اگه خواستی بگو شماره مطبشو بهت بدم