2777
2789
عنوان

ادما دروغ میگن

186 بازدید | 38 پست

ک دوست دارن فلان 

گفت برم شام زود میام! هنوزم نیومده میخواستم امشب باهاش حرف بزنم مثلا چون فردا جراحی دارم

چقدر دلم گرفت البته حرف زد کلی

ولی این میامش یعنی چی؟!خیلی ناراحتم کرد …

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره…

خب خودتم که قبول داری نگیر

زودباور نباش دختر ساده نباش زود میبازی

خودتو وابسته نشون نده به این پسرا هرچثد روندی بیشتر میفتن دنبالت

ببین یچی بهت مسگم خودم استفاده کروم جواب داده ها😂

خمار نگهش دار یعنی همیشه در دسترس نباش من اولایه رابطه گل و بلبل بودیم خیلی توجه میکردم حساس بودم روش که بخاطر یه اتفاق کم کم ازش فاصله گرفتم ازاون موقع دیگه مثل قبل نشدم از اون به بعد فقط اون بودکه توجه میکرد بگی همیشه بهترین باشم واسش چیزی کم نزارم پسرا کسیو میخوان که خودشو بیشتر از هرکسی دوس داشته باشه ارزش قائل باشه اونام بهت ارزش میدن

ببخشید طولانی شد 

میدونم جای اون آدمی که آدم کنارش احساس امنیت داره رو نمیشه پر کردااما میخای به من بگی حرفاتو؟مثل یه ...

حرفی نیست اخه صرفا میخواستم باشه میدونی ک حس کنم مهمه برام اومد الان پیام داد😑

چی بگم :(

عیبی نداره الان باهاش چت کن فقط از لحاظ روانی آروم بشی

حتما دستش جایی بند بود یا کاری پیش اومد

تمرکزتو بزار رو خودت اینو بدون که انتخاب اول تمام آدما خودشونن.تک و توک پبدا میشن که انتخاب اولشون خودشون نباشن تازه این آدما بیشترین ضربه رو هم میخورن

نجنگ.جنگیدی،نترس.ترسیدی،بمیر.

عیبی نداره الان باهاش چت کن فقط از لحاظ روانی آروم بشیحتما دستش جایی بند بود یا کاری پیش اومدتمرکزتو ...

اره ولی خب رفت خوابید بعد یکم حرف زدن و اینا گفت فردا بگو بهم میری اینا گفتم نمیخواد