2777
2789

چشم رو هم بزنی دیپلم و دانشگاه و سربازی و...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی خیرشو ببینی

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

خانما چیکار کنیم که از لحظه لحظه زندگی بچه امون لذت ببریم ؟ من دو ماه دیگه انشالله زایمان میکنم ، هنوز از بارداری لذت کافی نبردم انگار تو خواب بودم هیچ کاری نکردم میترسم اینطوری بچه ام بزرگ بشه اصلا نفهمم کی بزرگ شد

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
خانما چیکار کنیم که از لحظه لحظه زندگی بچه امون لذت ببریم ؟ من دو ماه دیگه انشالله زایمان میکنم ، هن ...

دقیقا همینجوریع ها اصلا چشم به هم میزنی می بینی بزرگ شده فقط از لحظه به لحظه اش عکس و فیلم بگیر

فداتشم عزیزم

😘❤️

قلب منه این جوجه 🥹

ای جوووونم🧿🧿🧿🧿

قلب منه این جوجه 🥹

نگاه استیل گنگو 

😘😘😘😍😍😍

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.