چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خانما چیکار کنیم که از لحظه لحظه زندگی بچه امون لذت ببریم ؟ من دو ماه دیگه انشالله زایمان میکنم ، هنوز از بارداری لذت کافی نبردم انگار تو خواب بودم هیچ کاری نکردم میترسم اینطوری بچه ام بزرگ بشه اصلا نفهمم کی بزرگ شد
زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗 من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️. اول اسمامونو کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.