2777
2789
عنوان

مامانای آذر 97

| مشاهده متن کامل بحث + 155666 بازدید | 14454 پست
سلام دوستان ۳۸هفته بارداری هستم دیروز سونو دادم سر جنین ۴هفته کوچیکتر از اعضای بدنشه کسی این مشکل و ...

ببین بعضی ها ژنتیکی کله شون کوچیکتره  از بقیه مثلا خانواده دامادمون  اگه خانوادگی اونجوری هستید مشکلی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ملورینا جان ،نه حساسیت به لیدی میل ندارم .چون بارداری اولم هم خوردم ... اما راستش از دیروز ک نخوردم ...

ان شالله که مشکلی نیست گلم

مگه میشه توبیمارستان چیزی غیر از لباس بیمارستان پوشید؟آخه از زمانی که بستری میکنن اون لباس زشتا رو میدن بپوشیم.

ولی من دوست ندارم بیاد بیرون احساس میکنم جاش خوبه،خیلی مسئولیتش زیاده میترسم اصلا نمیدونم باید چیکار ...

من هم که بچه دوممه استرس گرفتم برای بچه اول اینقدر استرس نداشتم

با تولد پسرم خداوند معجزه ای را برای یک عمر در برابرم قرار داد .

بچه ها من گن بعد از زایمان رو گرفتم.۱۴۵ تومن 

شما ها چیکار کردین گرفتین؟

بعد جوراب واریس ؟بعد عمل باید تا یه هفته پامون باشه اونو میگفت ۳۰۰ و خورده ایی من هنوز نگرفتم جوراب رو

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم
بچه ها من گن بعد از زایمان رو گرفتم.۱۴۵ تومن  شما ها چیکار کردین گرفتین؟ بعد جوراب واریس ؟بعد ...

مبارک باشه . گنی که خریدین رو دکتر بهتون معرفی کرده؟ طبیعی هستی یا سزارین؟ اگه سزارین بشی هم میتونی گن ببندی؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
سلام دوستان ۳۸هفته بارداری هستم دیروز سونو دادم سر جنین ۴هفته کوچیکتر از اعضای بدنشه کسی این مشکل و ...

عزیزم برعکس نی نی من . هر بار میرم سونو سرش دوهفته بزرگتره از سن بدنش . ماما ازم پرسید شوهرت چطوریه؟ اگه اون هم سرش نسبت به بدنش بزرگه اصلن بهش فک نکن. شماهم تو فامیل درجه اول بچه ات ببین سرهاشون چطوره؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مبارک باشه . گنی که خریدین رو دکتر بهتون معرفی کرده؟ طبیعی هستی یا سزارین؟ اگه سزارین بشی هم میتونی ...

گن بعد از زایمان این مدلش خوبه حالا فردا عکسش رو میفرستم 

سزارینم گفت از فردای مرخص شدن ببند گن رو فقط ورزش دو ماه به بعد شروع کن

برای شادی روح مادربزرگ و خاله عزیزم لطفا یه حمد بخونید،ممنونم
بچه ها من گن بعد از زایمان رو گرفتم.۱۴۵ تومن  شما ها چیکار کردین گرفتین؟ بعد جوراب واریس ؟بعد ...

مبارک باشه من از زایمان قبلیم گن دارم . ولی دفعه قبل جوراب واریس استفاده نکردم. مگر بعد زایمان جوراب میخاد؟؟ من چون سرکار میرفتم پاهام ورم میکرد دکتر گفت بپوش اما الان که استعلاجیم دیگه تو خونه استفاده نمیکنم

مبارک باشه . گنی که خریدین رو دکتر بهتون معرفی کرده؟ طبیعی هستی یا سزارین؟ اگه سزارین بشی هم میتونی ...

برای سزارین خیلی خوبه گن ببندین. من ازبیمارستان مرخص شدم با اینکه بیمارستان تا خونه پنج دقیقه راه بود خیلی تو دست انداز اذیت میشدم رسیدم خونه دوش گرفتم بعد گن بستم عالی بود راحت میتونستم هر کاری بکنم دردم خیلی کم شد