2777
2789

آدم میاد دوتا تاپیک میزنه برای کمک و درد و دل پیشنهاد دوستی پشت پیشنهاد دوستی چند تا مرد تو این سایت وجود دارن که من هرچقدر پیشنهاد دوستی میگیریم تموم نمیشن؟

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا حق گفتی بجز تاپیک زدن یجا فقط نظر بدی یکم درد دل کنی سریع درخواست درخواست

بعد میگن چرا باوجود مردا تو سایت مخالفین

.مردی ک تو سایت باشه خیلییی خاله زنکه از این مردایی ک دنبال حرف زنارو میگیرن و دنبال حرف درمیفتن

یاهم خیلی هول زناست و قصدش دوست شدن مجازی و...

بخدا حق گفتی بجز تاپیک زدن یجا فقط نظر بدی یکم درد دل کنی سریع درخواست درخواستبعد میگن چرا باوجود مر ...

تا وقتی پیکمی های سایت که خودشون رو واسه آقایون میکشن هستن اینا هیچ جا نمیرن گورشون رو گم کنن

تا وقتی پیکمی های سایت که خودشون رو واسه آقایون میکشن هستن اینا هیچ جا نمیرن گورشون رو گم کنن

آفرین بعد میگن نه فلان کاربر آقا خیلی خوووبه نظراتش کمک کنندست خب من..... تو اون نظرش

چرا اصلا باید نظر بدن 😤😤

آفرین بعد میگن نه فلان کاربر آقا خیلی خوووبه نظراتش کمک کنندست خب من..... تو اون نظرشچرا اصلا باید ن ...

بالاخره باید یه جوری توجه جلب کنن دیگه ،انگار مردا ....براشون که انقدر خودشون رو میکشن برای این جماعت نر