2777
2789
عنوان

زندگی مجردی پوچ و بی هدفه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 42 پست
خب چرا ازدواج نمیکنید؟

پول ندارم

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میتونم ازتون یه مشورت بگیرم ؟

بله

❌❌❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تاپیک های جنسیتی شرکت کردم یا خلاصه اگه حرف نامربوطی زدم و حد و حدود خودم رو رعایت نکردم به نی نی یار بگین که تعلیق بشم

ولی برا یه زن ازدواج یه محدودیته چون ۹۰ درصده شوهرا حس مالکیت دارن یعنی حس میکنن حق دارن تو پوشش و رفت و امد و تحصیل و کار و دوستای همسرشون دخالت کنن 

یه زن تو مجردیش راحتتره چون حق انتخاب داره چون خانم زندگیه خودشه چون جز باباش مجبور نیست جواب کسیو بده چون مجبور نیست همش کلفتیه یه خونه رو کنه...

چیکاره ای؟ وضع مالیت؟ اره واقعا واسه مردا در کل خوبه، واسه خانما نه خیلی

لیسانس حسابداری دارم 

ولی بخاطر اینکه قسط و وام زیاد دارم یه جا کارگری میکنم 

تا یه کار بهتر پیدا کنم

ولی مجردی پوچ نیست همچین ها🙁🤧

داداش من ۲۶ سالشه همه چی داره اما میگه دوس ندارم ازدواج کنم 

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

انشالله بهش برسن

خیلی ممنون والا فعلا خودش نمیخواد اما ازدواج خوبه ولی شما هم ان شاءلله آدم درستش سر راهتون قرار بگیره ؛ نمی‌دونم چقدر معتقدی اما دعا های مثبت بخون نتیجه میده ان شاءلله مثل دعای نادعلی و... متوسل شو ؛ زندگی سخته ولی اگه آدم درستش سر راهت قرار بگیره شیرینه .

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

یجوری با آب و تاب تعریف کردی آدم دلش میخواد همین الان بره محضر🥲

ولی بخوایم جدی باشیم به نظرم کسی که تو مجردی زندگی براش پوچه تو متاهلی هم فرقی نداره بازم زندگیش پوچه.

فقط اولش یکم ذوق داری بعد اونم می خوابه.

چون اگر ازدواج هم بکنی بالاخره باید یه سری اهداف شخصی هم داشته باشی. آدم با ازدواج هویتش که تغییر نمی کنه فقط با یکی هم مسیر میشه.

هر وقت تونستی هدف شخصی ات رو پیدا کنی و در جهتش تلاش کنی می تونی به اهداف مشترک هم با همسر آینده ات برسی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

تمام حرفاتون حق حق هست اگر یار یار خوبی باشه

دقیقا اگه دختره قدرشو‌ بدونه نه جوگیر بشه فکر کنه پسره زن زلیله! 

بعضی از دخترا واقعا اگه رو بهشون بدی فکر میکنن مرد برده شونه دقیقا مثل بعضی از مردها که از محبت زیادی سرد میشن چون بی جنبه و بی ظرفیتن!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

برا پولدارا خوبه اینا ک گفتی

وگرنه اون ماشین ک پشتش بشینه. تو بشینی کنارش باید باشه هزینه های ماشین

اون گل و کادو دادن و مسافرت پوووول میخاد

بیای خونه برات اشپزی کرده باشه. اون خونه اجاره میخاد اون غذا پول میخاد برای مواد اولیه اش

حالا اگر پولدار باشی همش باید سرکار باشی جون بکنی وقت عشق  عاشقی با زنتو نداری بعدم ایا اخلاقاتون با هم مچ باشه یا نه بماند

ولی کلا وضع مالی خوب چه متاهل باشی چه مجرد خوش میگذره

وقتی پولدار باشی سفر و زندگی مجردی هم خیلی لذت بخشه

انشالله فعلا با کسی دوست شو 😕

قبلا قرار بود ازدواج کنم 

یه مدت با هم در رابطه بودیم همیشه با مامانم میرفتیم خونه شون 

دیگه مامان بزرگش پشیمونش کرد 

گفت دوست ندارم