2777
2789
عنوان

زندگی مجردی پوچ و بی هدفه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 42 پست
بله

من با یه اقایی دارم اشنا میشم همسن شماست ۲۶ سالس 

حدود یک ماهو نیمه باهمیم

من خودم ۱۹ سالمه بعد تو این مدت حتی دستمم نگرفته خیلی باشخصیت و مودبه خیلی پسر خوبیه خدایی اصلا حتی حسمم خوبه راجبش 

بعد خیلی شخصیت مردونه ای داره

سری پیش ک باهم صحبت میکردیم یه حالتی گفت( همه دوستام ازدواج کردن فقط من موندم یکی دوتا دیگ)

(بعد من قبل از اشنایی با ایشون از یکی از دوستانم فال‌گرفتم نشونی اینو داد و گف قصد ازدواج داره انگار)

خودمم همچین حسی دارم شاید نخاد الان اقدام کنه سریع اما میفهمم که میخاد منو بیشتر بشناسه رفتارشم باهام خیلی خوبه

بنظرتون شما که اقا هستید من چه رفتارایی نشون بدم که خوشش بیاد و نظر مثبت بیشتری نسبت بهم پیدا کنه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینا که تو گفتی ویترین زندگی متاهلی توش هیییچ خبری نیس جز اعصاب خوردی بدبختی

پیشنهاد می کنم هیچوقت اینجوری تو ذوق کسی نزنید.

اینکه شما تو این مسیر موفق بودی یا نبودی ضمانت این نیست که بقیه هم نمی تونن موفق باشن.

این حرفا خیلی تأثیر بدی رو آدمها میذاره.

حتی اگر می خواید به فردی یه دید واقع گرایانه تری بدید در این قالب نباشه خیلی بهتره.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

لیسانس حسابداری دارم ولی بخاطر اینکه قسط و وام زیاد دارم یه جا کارگری میکنم تا یه کار بهتر پیدا کنم

ولی سعی کن از مسیری ک داری میری لذت ببری 

چون تهش جوونیت میره و حسرت میمونه 

درست مثل ما 

ولی خب اکثر آقایون فک میکنن وقتی ازدواج کنن مالک اون خانم میشن و حق زندگی رو ازشون میگیرن و ب خیلی هاشون ب راحتی خیانت میکنن ولی اون خانم رو بیشتر از قبل عذاب میدن

ی دختر شمالی ک منطق گرا و سعی میکنه تمام حرفاش منطقی باشه😁ی ادم شوخ طبع ک براش انسانیت مهم تر از جنسیتِ 😊😅

یجوری با آب و تاب تعریف کردی آدم دلش میخواد همین الان بره محضر🥲ولی بخوایم جدی باشیم به نظرم کسی که ...

طرف چون کارگر و بی پوله مجردیش پوچع وگرنه برا ادم پولدار مجردی عین بهشته

واسه ادم بی پول. مجرد یا متاهل جفتش پوچ و گند هس

طرف چون کارگر و بی پوله مجردیش پوچع وگرنه برا ادم پولدار مجردی عین بهشتهواسه ادم بی پول. مجرد یا متا ...

نه لزوما. آدم پولدار هم می تونه زندگیش پوچ باشه.

بحث بحثِ هدف داشتنه.

تو وقتی مثل یه آب راکدی و هیچ حرکتی در هیچ جهتی نداری چه متاهل باشی چه مجرد زندگیت پوچه.

حالا هر شرایطی که داشته باشی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

پول ندارم

تو مشکلت مجردی نیس ک زندگیت پوچه. مشکلت بی پولیه. پول داشتی الان داشتی عشق و حال میکردی  و لذت میبردی اصن یه لحظه هم فک نمکردی وای الان زن داشتم دنیام گل و بلبل میشد و تو سایت زنونه نمیچرخیدی

تنها مشکل توام نیس. مشکل ۹۰ درصد جوونا بی پولیه که باعث بی انگیزگی و پوچی شده

چه میشه کرد با این مملکتی که ساختناین جوونا رو بدبخت کردنپسرا دیگه بالای ۳۵ ازدواج میکننقبلا ۲۰ سالک ...

ولی دوستی خوب نیست اکثرا تو زرد در میان خدا الکی حروم نکرده 🌱💚

به عواقبِ کارهات فکر کن(: