2777
2789

یچیز دیگه هم میشه

بخاطر تغییر فصل

یا زیاد اجیل خوردن و گرمی هم عقب میوفته

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره اگر آنتی‌بیوتیک مصرف میکنی و یکم ضعیف و ناتوان شدی پریودت هم یکم تاخیر میوفته .. منم سابقه شو داشتم

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

من‌که نه سرما خورده بودم نه چیزی پریودم ۱۵روز عقب افتاد هرچی هم بی بی چک‌میزدم‌مثبت بود تاامروز صبح پری اومد

خدایا خودت مواظب شوهرمو دخترم و نی نی توراهم باش 
من‌که نه سرما خورده بودم نه چیزی پریودم ۱۵روز عقب افتاد هرچی هم بی بی چک‌میزدم‌مثبت بود تاامروز صبح ...

عه چرا پی گیری نکردی شاید اهمیت ندادی سقط شده

منم نزدیک به پریودم بود و همیشه پریودام منظمه ولی سرما خوردم‌ و‌ دمنوش و قرص سرماخوردگی‌ و اموکسی سیلین خوردم الان 10 روز گذشته ولی پریود نشدم با اینکه سرماخوردگیمم خوب شده

نمیدونم چیشده....از اینترنم هرچی‌روش خانگی ک باعث شه پریود بشم رو‌خوندم و عملیش کردم ولی نمیدونم چرا نمیشه😓

یچیز دیگه هم میشه بخاطر تغییر فصل یا زیاد اجیل خوردن و گرمی هم عقب میوفته

واقعا؟!

منم همش دارم هر روز این یه هفته یه لیوان زنجبیل یا زعفرون یا دارچین دم میکنم و عقب افتاده یه یه روز امکانش هست دلیلش این گرمی خوردنم باشه؟