2777
2789

نخود و هویج بنداز توش

بعد از چند روز صاف کن جدا کن

اوکی میشه

(نخود خام آبگوشتی نه نخود سبز)

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم هویج میندازم ولی راستش خیلی هم تفاوتی نکرد

همراه هویج نخود خام هم بنداز

بعد از چند روز صافش کن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی

امسال که گذشت ولی ایراد کار اینه ابلیمو رو همونجور لیمو رو میشورن و ابشو میگیرن.ما لیمو رو چند روز پهن میکنیم تا پوستش خشک بشه بعد میشوریم و میبریم ابشو میگیریم بدون ذره ای تلخی

او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟

چجوری و چه مقدار؟

توی هر بطری نوشابه نصف هویج متوسط و ۱۰ــ۱۵  تا نخود 

بعد از ۴ـ۵ روز صافش کن

امسال که گذشت ولی ایراد کار اینه ابلیمو رو همونجور لیمو رو میشورن و ابشو میگیرن.ما لیمو رو چند روز پ ...

درست میگید ولی شوهر من اونقدر زود میخواد کار رو جمع کنه هر چی میگم بابا بزار چند روز بمونه .همون موقع میگیره می‌شوره می‌بره زود آبشو میگیره .حرف گوش نمیده.ابلیمو هم مزه تلخی میده

درست میگید ولی شوهر من اونقدر زود میخواد کار رو جمع کنه هر چی میگم بابا بزار چند روز بمونه .همون موق ...

خارش میزنه لیموها 😂چیکار داره اخه.ما مردا فقط تو حمل و نقل و کارای اینجوریش همکاری میکنن مسایل تخصصی با ما هست

نه بابا تا کار رو تموم نکنه ولی کن نیست .انگار رو‌مخش راه میرن لیموها😅

یه شباهتی به شوهر خواهر بزرگ من داره البته یکم زیادی فوضولی میکنه تو کاره خواهرم.حالا خواهر من بهش میگه دخالت نکن ولی هی مثل دارکوب میگه.