2777
2789
واقعا ممنونم ازتون😭

ن عزیزم همه ما ها چه به خوایم چه نخوایم مصیبت میبینم این درد ها برای همه هست بدون هر موقع دلت گرفت من هستم دختر زیبا خدا مادرتو هزار باز رحمت کنه انشالله با حضرت  فاطمه محشور بشن ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه پاداشی جای مادرمو میگیره دیگه چرا عزیزمو گرفت که بهم پاداش بده😭

مادرتو نگرفته بلکه رفته جای بهتر ما اینجا درکی نداریم ولی تو نمی دونی واقعا اون دنیا چقدر خوبه چقدر آروم همه ما طعم مرگو میچشیم ولی میدونی این دنیا محل امتحان عزیزم همه امتحان میشیم اونی که سر بلند بیاد بیرون مطمعن باش خدا براش بهترینا در نظر میگیره مطمعن باش پاداش صبر تو اینه که کنار مادرت تو بهشت تا هست ابدیت زندگی کنی گلم فکر نکن تموم شده ن بلکه تازه شروع شده اینکه چقدر قرار برای مادرت و خودت گلم نیکی کنی 

به خاطر نگاهای مظلومش نمیتونم اروم باشم وقتی کنارش نشسته بودم میدیدم از پا هی داره سرد میشه از پاش ت ...

عزیزکم کاملا حق داری🥺🫂🫂

مادر مقامش واقعا جبران ناپذیره

سعی کن گلم برای مادر گلت اگ میتونی نماز بخونی اینجوری هم روح ایشون شاد میشه هم خودت یکم اروم میشی🥺🥺🖤🖤

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

عزیزکم کاملا حق داری🥺🫂🫂مادر مقامش واقعا جبران ناپذیرهسعی کن گلم برای مادر گلت اگ میتونی نماز بخون ...

دیگه نمیتونم نماز بخونم دلم از خدا شکسته از خدا ناراحتم التماسای منو ندید😭😭😭

عزیزکم کاملا حق داری🥺🫂🫂مادر مقامش واقعا جبران ناپذیرهسعی کن گلم برای مادر گلت اگ میتونی نماز بخون ...

انقدر التماسش کردم گفتم خدایا الان نه تورو خدا الان نبرش الان من حالم خوب نیست الان خیلی احتیاج دارم به مادرم الان نبرش 😭😭😭😭😭😭😔ولی جلو چشمم نفسشو گرفت😭😭😭😭

مادر من از غم نبود من نابود نمیشه..اما من ک نابود میشم ....ارزومه ک ایشالا زودتر بمیرم حداقل واسه ی ...

همه بعد عزیزاشون نابود میشن همه بعد عزیزاشون میمیرن فقط خاک نمیشن من دارم تجربش میکنم😭

هیچ مادری بد نیست همه‌ی مادرا فرشته‌ان اگه یه لحظه تو عصبانیت فکر میکنین از مادرتون ناراحتین گله دارین هر چی برید کف پاشو ماچ کنین که اگر برن زندگیو با خودشون میبرن همونجور که به دنیا اوردنتون همونجوری میبرنتون فقط جسمتون میمونه عذاب میکشه خدا مادر همتونو براتون نگه داره 

ببخشید ناراحتتون کردم ممنون از همدردیاتون😭

دیگه نمیتونم نماز بخونم دلم از خدا شکسته از خدا ناراحتم التماسای منو ندید😭😭😭

عزیزم دلم حق داری واقعا دلشکسته باشی،ناراحت باشی،ای کاش میشد پدر مادرای خوب هیچ وقت از دنیا نرن

واقعا روز های سختیه برات

اما از خدا ناامید نشو، اتفاقا الان بیشتر هر وقتی خدا حواسش بهت هست و دوسِت داره

اما خب یه وقتایی دیگ زور ادم به زور تقدیر نمیرسه🥺🥺🥲🥲😔😔

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

انقدر التماسش کردم گفتم خدایا الان نه تورو خدا الان نبرش الان من حالم خوب نیست الان خیلی احتیاج دارم ...

خدا رحمت کنه مادر عزیزت رو🥺🥺🥲🥲

تا میتونی با گریه و حتی جیغ و داد یکم خودت رو خالی کن

تو خودت نریز گلم🥺

😭😭😭😭

🫂🫂🫂