2777
2789

خط اول امضام 

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

عزیزم منم ۱۰ ماه خیلیی دارم نماز می خونم نماز صبحم اصن قضا نیمشه میدونستی گلم همه ما امتحان میشیم مط ...

دلم فقط از خدا شکسته دلم گرفته ازش من واقعا بهش پناه برده بودم بهش در خونشو زده بودم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم فقط از خدا شکسته دلم گرفته ازش من واقعا بهش پناه برده بودم بهش در خونشو زده بودم😭

قربوت دلت اینو بدون عزیزم که مادرت خیلی جاش راحته مطمعن باش اون داره تو میبینه میبینی وقتی خوابی هم زمان همه جا می تونی باشی حسات خیلی بیشتر درکت دقیقا اونا الان تو عالم ملکوت هستن عالمی خوبی ها عالم خداییی مادرت همه چی تو داره میبینه همیشه ازش به خواه که برات دعا کنه اونا خیلیی بیشتر ما آگاهن باور کن

قربوت دلت اینو بدون عزیزم که مادرت خیلی جاش راحته مطمعن باش اون داره تو میبینه میبینی وقتی خوابی هم ...

فقط ازش میخوام صبرم بده ازش میخوام کمکم کنه خودش میدونست من بدون اون اصن نمیتونم زندگی کنم😭

واقعا انگار دارن گوشت تنمو زنده زنده تیکه تیکه میکنن😭

عزیز دلم  تو خدا رو داری بلند شو عزیز من دختر خوب وضو بگیر نماز بخون قرآن خیرات کن برای مادرت مطمعن باش خیلیی دلت آروم میشه باید بدونی که حتی ممکنه منی که الان هستم فردا نباشم بدون این دنیا میگذره عین برق باد عین یه چشم بهم زدن چشم بزاری روهم میبنی عمر تمومه تو بهشت خدا پیش عزیزانمون همیشه زندگی می‌کنیم 

عزیز دلم تو خدا رو داری بلند شو عزیز من دختر خوب وضو بگیر نماز بخون قرآن خیرات کن برای مادرت مطمعن ...

روزی که از بیمارستان مرخصش کردن تا خونه پرواز کردم گفتم خدایا ممنونتم مامانم خوب شده مرخصش کردن انقدر امیدوار بود رفتم براش تخت بیمارستان گرفتم گفتم مامان دیگه با دست پایین بالات نمیکنم گردنت درد نگیره تخت برقی برات گرفتم وقتی پس فرداش مرد تازه فهمیدم مامانم خوب نشده مامانمو جواب کرده بودن😭😭😭😭

فقط ازش میخوام صبرم بده ازش میخوام کمکم کنه خودش میدونست من بدون اون اصن نمیتونم زندگی کنم😭

مطمعن باش کمک میکنه عزیزم اون تو داره میبینه باور کن اگه ما چشم برزخیمون باز می‌شد  میفهمیدی که الان مادرت داره تو میبنه برات دعا میکنه اینو بدون همه ما هاااا من تو فقط در صورتی میمیرم که خدا نباشه زندگی ادامه داره بدون عزیزانمون ادامه پیدا میکنه و فقط انسان بدون خدا نمی تونه ادامه بده پس بلند شو فکر نکن مادرت دیگه رفته تمومه بلکه اون تو دنیا دیگه اینقدر از تو با خبره که اگه یه لحظه توان دیدن داشته باشی دیگه هیچ وقت ناراحت نیستی چون میدونی تو بهترین عالم خداییی هست 

روزی که از بیمارستان مرخصش کردن تا خونه پرواز کردم گفتم خدایا ممنونتم مامانم خوب شده مرخصش کردن انقد ...

خدا رحمتش کنه دختر زیبا از خدا صبررررزیاد می خوام برات مطمعن باش برات دعا میکنم دختر قشنگ این ایه نیگاه میدونم مصیبت سختی بهت وارد شده ولی بدون خدای بزرگ رحمتش زیاده مطمعن باش آروم تر میشی ولی همیشه برای مادرت خیرات بده مطمعن باش قلبت آروم میگیره 🥲

سوره 13: الرعد, آیه 24 - آیه 33. انصاریان: [و به آنان گویند:] سلام بر شما به پاس استقامت و صبرتان [در برابر عبادت، معصیت و مصیبت] پس نیکوست فرجام این سرای. 

😭😭😭😭😭

من اینجا امشب بهت میگم عزیزم مطمعن باش مادرت بهترین جا و برای تو دعا میکنه برای تو نگرانه برای تو ناراحته که ناراحتی ولی اینو قول بهت میدم یه روزی که دیر نیست ما همه همه آدم ها عزیزانمونو میبینیم و همیشه کنارشون زندگی می‌کنیم نماز بخون گلم صدقه بده انفاق کن همون آدمی باش که خدا بگه بنده من مصیبت تحمل کرد پاداششو‌ جوری میدم که تا ابد در آرامش باشه 😢

روزی که رفتم بالا سرش چشماش بسته بود دیدم نفس میکشه خر خر میکنه گفتم مادر چی تو گلوته چرا خر خر میکنی هر چی صداش کردم جواب نداد زنگ زدیم دکتر اومد گفت مریضتون خواب نیست تو کماس اینم نفسای اخرشه داره میکشه چند ساعتی که بالا سر نفسای اخرش بودم انگار قلبم همونجا کنده شده انگار منم همونجا مردم😭😭😭😭😭