2777
2789
عنوان

داداشم پونزده سالشه قلیون گرفته

178 بازدید | 20 پست

ازین گیاهی اسپریی ها

هیچ کسی تو فامیل ما اهلش نیست مخصوصا خانواده ما اصلا تو هفت جدمون کسی لب به سیگار هم نزده

الان دیدم رفته گرفته.. مامانمم اصلا نه عرضه داره نه جربزه با اینکه مخالفه.. بهش گفتم یا بندازش دور یا به بابا میگم.. گقت هر علطی میخوای بکن.. اگه حلوشو نگیرم به همه چی میترسم برسه و عادت کنه و....

اگه بگم هم بابام برخورد بدی کنه باز بد نشه.. الان مامانم داره بهش یاد میده اگه به بابات گفت اینو بگو و اونو بگو که دعوات نکنه.. واقعا ذره ای کنترل نداره رو بچه هاش.. یعنی آدم هم بکشه داداشم مامانم جربزه نداره جلوش وایسته

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

تازه اولش دروغ هم گفت بابا میدونه قشنگ مشخص بود دروغ میگه 

آنها هفتاد خط توهین برای من نوشتند، تنها چیزی که اذیتم کرد،غلط های املایی شان بود..👤فئودور داستایوفسکی؛ پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببینین مامان من تقریبا هیجکاره ست انگار خیلی حرصم میده.. اگه بابام نباشه والا بچه هاش دزد و خلافکار میشن.. اصلا تربیت نمیکنه.. واقعا نمیتونم به بابام نگم..

به بابات بگو

باید بگم چون اصلا مامانم تربیت نمیکنه بچه هاشو اگه بابام نباشه حتما دزد و خلافکار میشن خواهر برادرم در آینده 

به باباتون بگیدهرچی بشه از آینده ی ترسناکش بهتره

والا اگه مامان با جربزه ای داشتم نمیگفتم..

تازه اولش دروغ هم گفت بابا میدونه قشنگ مشخص بود دروغ میگه

متاسفانه این یه چیزیه که تا خودش نخواد نمیشه این رفقاش حتما میکشن اینم ادای اونا رو درمیاره زمونه بدیه پسر ده ساله سیگار می‌کشه دخترایی هستن که گل میکشن 

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

این داداشت با روش تربیت مادرت به فنا میره

تنها علتی که میخوام به بابام بگم همینه

اول غز زدم یکم مامانم گفت به تو چه و فلان بعد گفتم آخه این تربیته..و.. بعد شروع کرد که من چمیدونم قلیون گرفته من مثل تو بیکار نیستم پیگیر باشم چی تو خونه آورده که جلوشو بگیرم و خودمم مخالفم.. بعد گفتم خب به بابا میگم گفت برو بگو فک کردی مهمه.. بعد هم صداش اومد که داداشم میگفت به بابات بگو تخفیف داشت و میوه ای و فلان..باورم نمیشه

مادرت باید بگه تا برادرت با شما لج نشه،ولی انگاری متاسفانه مادرت راضیه

رپیلای تون زدم 

ما هر کاری کنیم نمیگه مامانم.. یعنی چیزایی که باید رو نمیگه.. و خودش هم کنترلی نداره..

به باباتون بگین ولی ازشون خواهش کنین دو تا کار انجام بدن

اولا واکنش جدی ولی بدون خشونت نشون بدن دوما قبلش با مامان تون هماهنگ باشن یه جور باشه نظرشون

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿