2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم😣

540 بازدید | 32 پست

سلام

قبلا یه تاپیک زدم که شوهرم توی کارای خونه اصلا کمک نمیکنه حتی خودش آبم نمیخوره.الان چندروزه که پام شکسته میدونه که نمیتونم زیاد کارکنم دکترم جلوی خودش گفت که زیاد سرپا نباش اما اصلا متوجه نیست.چندروزه باپای گچ گرفته همه کاری میکنم اصلا محلم نمیزاره بهشم که میگم با بددهنی جوابم میده.امشب که تمام کاراروانجام دادم اومدم یه کمی استراحت کنم بچم گفت آب میخوام به باباش گفتم بهش آب بده انقد حرف زدکه تو تنبلی اومدی اینجا بخوری وبخوابی واز این حرفا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا پاهات خوب شه بروخونه مامانت اونم اومد چه بهتر نیومد بره خونه مامانش...مگه اسیری رفتی ک تو هر شرایطی باید بهش خدمت کنی..دوبار اب خواست بگی حال ندارم ادب نیشه

خدایا شکرت 🙏🙏🙏

کارشم اصلا سنگین نیست.تازه الان نزدیک پونزده روزه که خونه هست یعنی تعطیله.دیگه ازدستش خسته شدم هرمدلی رفتارمیکنم درست نمیشه

خونه مامانمم نمیتونم برم به دلایلی.از اونورم دوتا بچه دارم خیلی اذیت میکنن

وا‌نکن کارارو بزار‌خونه ریختو پاش باشه بفهمه تنبلی چیه

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻

از جات پانشو 

تا خونه زندگی رو گند بگیره قدرتو بدونه

وای چقد همسرت بی ملاحظس

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

اشتباه از خودتونه چرا با این حال کار میکنید؟بدون غر و دعوا و بداخلاقی بگید نمیتونم کار کنم.از طرفی اگر شوهرتون کوچکترین کاری کردند ببینید و تشکر کنید تا باز هم انجام بدند.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

😧😧 امان از این مردای .... 

خدا بهت صبر بده واقعا

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
از جات پانشو  تا خونه زندگی رو گند بگیره قدرتو بدونه وای چقد همسرت بی ملاحظس

من یکبار این کار و کردم دیگه همسرم به زبون اومد گفت خونه خیلی کثیف و بهم ریخته است آدم کلافه میشه. میای تمیز کنیم؟  دیگه بعد اون میگم ریخت و پاش نکن یا فلان کار رو کن نمیگه بیخیال و تو وسواس داری و...  

اشتباه از خودتونه چرا با این حال کار میکنید؟بدون غر و دعوا و بداخلاقی بگید نمیتونم کار کنم.از طرفی ا ...

چه امضای خوبی دارین حالمو خوب کرد واقعا کاش همه بهش عمل میکردن 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
با همون پاي گچ گرفتت بزن فرق سرش

اینم راهیه🤔🤔🤔😂

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست