2821
2789
عنوان

آدم حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 38 پست
چقدر لجن بودن

خیلی خداروشکر،راحت شدم ازشون 

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه پولیم نداشت واقعا،ولی خب دوستم معتقد،بوداگ‌من نبودم شوهرم می‌رفت سمت اون درصورتیکه ازدواجمون عاش ...

واقعا تعجب میکنم ازت. 

چرا از اول وقتی این حرف و زد حسابشونو نرسیدی و باهاشون دوستی کردی؟ دفعه بعد هر کی گفت شوهرت کچله، چشماش لوچه،  دماغش اندازه ی سرشه جوابشونو بده

چقدر آدم میتونه فتنه باشه!!! 

واقعا تعجب میکنم ازت. چرا از اول وقتی این حرف و زد حسابشونو نرسیدی و باهاشون دوستی کردی؟ دفعه بعد هر ...

قط ارتباط کردم باشون دیگ اوایل باورمیکردم چون من 19سالگیم شوهرم توزندگیمه اون دوران سنم کمتربودچیزی نمیگفتم بزرگترشدم دیدم اینطوری ادامه بدن زندگیم ازهمه می‌پاشه واس همین برای همیشه حذفشون کردم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

چه احساسی بهت میداد دوستت بیشتر ؟کجا متوجه حسادت اش شدی؟

خیلی با متانت حرف میزد، نمیفهمیدی داره تخریبت میکنه یا سعی میکنه بدبختت کنه. 

بیشتر مامانم فهمید.

وقتی اومد خونه امون مامانم گفت بجوریه، مشخصه حسادت میکنه.

بعد رفتارای پسر داغونه رو براش توضیح میدادم ویا زمانی که پسره هم بود میگفت ندیدی چجوری عاشقانه نگاهت میکنه؟ با این حرفا سعی میکرد دلمو با پسره نرم کنه. یا میگفت باید یبار هم که شده با ی پسر دوست بشی بی تجربه ای و اینا گولت میزنن بعدا. باهاش ی مدت باش(در صورتی که دقیقا این پسره داشت گولم میزد) 

بهشم میکفتم،  فلان پسر هم میخواد پیشنهاد بده و هم وضعشون هم خانوادشون خوب بودن ولی گیر داده بود به اون.

بازم میگم خوشکل نیستم آرایشمم ساده است.خانوادشم پشتش نبودن

قط ارتباط کردم باشون دیگ اوایل باورمیکردم چون من 19سالگیم شوهرم توزندگیمه اون دوران سنم کمتربودچیزی ...

آفرین. 

بازم ی سری آدم میان انقدر مستقیم خودشونو نشون نمیدن ولی یجورایی بینتونو خراب میکنن حواست باشه

آفرین. بازم ی سری آدم میان انقدر مستقیم خودشونو نشون نمیدن ولی یجورایی بینتونو خراب میکنن حواست باشه

ن دیگ الان می‌دونم هیچکی دوست آدم نیس غیرخانوادش به حرف کسیم گوش نمیدم زندگی خیلیا باهمین حرفای کوچیک پاشیده 

خیلی با متانت حرف میزد، نمیفهمیدی داره تخریبت میکنه یا سعی میکنه بدبختت کنه. بیشتر مامانم فهمید. وقت ...

یاد خواهران افتادم که دقیقا میخواستن سر منم یه همچنین بلایی بیارن