2821
2789
عنوان

آدم حسود

| مشاهده متن کامل بحث + 191 بازدید | 38 پست
ادم رو از داشته هاش دلسرد میکنن .دنبال نقطه ضعف میگردن داشته هات رو تحقیر میکنن سعی میکنن نزارن شاد ...

دقیقا من اصلا شاد نیستم مدام هم احساس ترس دارم طبیعیه ؟

دوستم بود. 

میخواست با ی آدم لاشی، هول و هیز بی خانواده اوکی شم چون خواستگارای خوب و پولدار دارم ولی خودش نداشت. 

خدا به دادم رسید که یکم عقل و شعور داشتم فرار کردم ازش نگاه کن این پسره آبرومو میبرد اگه باهاش دوست میشدم.خدا به دادم رسید

حالا نه اینکه دوستم زشت باشه ها یا خودم پری چهره باشم نه.

قسمته دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جدی همینجوری بهت میگفتن؟؟چه وقیح

اره میگفتن توزشتی ماخوشگلیم،تولاغری بدلباسی شوهرت میگ خوشگل توباورنکن این آخریام میگفتن جدا شو،توگروهمون بمون،یاب شوهرم میگفتن چاقه قدش کوتاهه،وخیلی چیزای دیگ درصورتیکه واقعاازهمه لحاظ از خودشون سرترم

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

اره میگفتن توزشتی ماخوشگلیم،تولاغری بدلباسی شوهرت میگ خوشگل توباورنکن این آخریام میگفتن جدا شو،توگرو ...

نقشه برای شوهرت کشیده بودن😑🤣🤣🤣🤣

چقدر پررو و وقیح

بیشتر هم پولشوهرتو میخواستن

اره میگفتن توزشتی ماخوشگلیم،تولاغری بدلباسی شوهرت میگ خوشگل توباورنکن این آخریام میگفتن جدا شو،توگرو ...

خدارو شکر احساس میکنم الان کلی اعصابت آرومه درسته؟:)

من نمیتونم جدا شم یه مامان بی درک کم رحم هم دارم ریده تو حالم 

نقشه برای شوهرت کشیده بودن😑🤣🤣🤣🤣چقدر پررو و وقیحبیشتر هم پولشوهرتو میخواستن

آخه پولیم نداشت واقعا،ولی خب دوستم معتقد،بوداگ‌من نبودم شوهرم می‌رفت سمت اون درصورتیکه ازدواجمون عاشقانه بود،نمیدونم چی فک میکردواقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

خدارو شکر احساس میکنم الان کلی اعصابت آرومه درسته؟:)من نمیتونم جدا شم یه مامان بی درک کم رحم هم دارم ...

اره واقعا راحتم فک‌کن زمانیکه من 16سالم بود،میگفتن توگروه ماتوپاک موندی بایکی باش مث مابشی 

دوستم بود. میخواست با ی آدم لاشی، هول و هیز بی خانواده اوکی شم چون خواستگارای خوب و پولدار دارم ولی ...

چه احساسی بهت میداد دوستت بیشتر ؟کجا متوجه حسادت اش شدی؟