2821
2789
عنوان

چیکارکنم کمکم کنید

905 بازدید | 21 پست

امشب باشوهرم دعوام شد.خیلی دلمو شکست.۶ساله ازدواج کردم .بچه هم ندارم.شوهرم خیلی آدم عجیبیه.گاهی حس میکنم تعادل روانی نداره.امسال گفت باخواهرت اینا بریم سیزده بدرگفتم باشه.هرسال بامادرایناش میریم انقدر شاد و خوشحاله.امسال با اینکه خودش گفته بود باخانواده تو بریم از اول صبح اخم کرده بود هرچی گفتم چته گفت سردرد دارم خوابم میاد.تا چهار بعداز ظهر خوابید خونه خواهرم.اون بیچاره ها هم مثل پروانه دور و برش میچرخیدن و احترام میذاشتن بهش.بالاخره آقا باناز و ادا بیدارشد و رفتیم بیرون.از اولش اخم کرده بود حرف نمیزد.یه کم که نشستیم خسته شدم گفتم بریم باخواهرم یه دور بزنیم گفت برو.رفتیم نیم ساعت نشد برگشتیم.اونم همش تو صف دستشویی بودیم.اومدم دیدم پشت کرده عصبانی جوابمو نمیده.یهو خواهرم رو به جمع و شوهرخودشو من  گفت چرا اخم کردین چی شده؟مگه شماجایی میرین ما اخم میکنیم؟یه دفعه شد برج زهرمار و پاشد و گفت پاشو بریم.به خواهرم گفت چرا دخالت میکنی؟شوهرخواهرم به زور آرومش کرد رفتیم شام خوردیم قراربود من بمونم خونه خواهرم شوهرم برگرده چون فردامیره سرکار.گیر دادباید بیای.اومدم باهاش.میگه خواهرفلان فلان شده ت دخالت میکنه.خسته شدم دیگه.۶ساله زجرم میده.هربار میاد تو جمع خانواده من اخم میکنه قهر میکنه خداشاهده بی دلیل.شوهرم خیلی آدم عصبی،خاله زنک،بی ادب رک و خودخواه و لجباز و مغروریه.تو این ۶سال خیلی بهم بدی کرده همیشه باعث شده خرد بشم خجالت بکشم پیش بقیه یا از خشم و خشونتش همیشه من رو ترسونده و سرخورده و افسرده شدم.چیکارکنم.بنظرتون جدایی بهتر نیست؟از طلاق میترسم ولی امیدی به درست شدنش ندارم پیش مشاورهم نمیاد

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تورو قران بچه دار نشو طلاق بگير عين منه بدبخت نشو 

پارسال زایمان زودرس کردم بچه م فوت کرد.تو بارداریم استراحت مطلق باید میکردم اما نذاشت.مجبورم میکرد هرروز باهاش برم خونه مامانش.مجبورم کردن یه مهمونی بزرگ بدم و خواهرشوهرمو پاگشاکنم.هفته بعدش زایمان زودرس کردم بچه م بعداز دوماه فوت کرد

منم ۶ ساله ازدواج کردم دوست عزیز همسر منم همین مشکل رو داشت. منم هر وقت در جمع فامیلای اون بودم اخم کردم و مستقیم هم بهش میگفتم برای چی این کار رو کردم حتی قبل مهمونی هم دعواهامو شروع میکردم الان کمی بهتر شده شما هم به نظر من مستقیم بهش بگید و نشون بدید که کارشون عکس العمل هم داره 

پارسال زایمان زودرس کردم بچه م فوت کرد.تو بارداریم استراحت مطلق باید میکردم اما نذاشت.مجبورم میکرد ه ...

وای وای آدمی ک ب زن حامله و بچه ی تو شکمش رحم نکنه آدم نیست همین

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون

شاید حس میکنه خانوادت ازش خوششون نمیاد.چیزی نیس مثل من شده.منم همش فک میکنم خانواده شوهرم ازم خوششون نمیاد به خاطر همین هر دفه میخوایم بریم قبلش دعوا داریم.اما تو مثل شوهر من نباش.هر دفه میخوای بری مثلا بگو میخواستم یه سر به مامانم بزنم اما گفته تو نیای نمیشه میگن حتما باید بیای دلشون برات تنگ شدن .سعی کن حس مهم بودن داشته باشه اونجا

خدایا شکرت که نی نی سالم به منو همسری دادی

هر راهی رو بگین امتحان کردم آخرش فقط لجبازی و دعواست.له شدم زیر بدیها و اخلاق گندش.تصمیم دارم فردا بذارم برم.یه پیام هم بهش بدم و بگم دیگه تموم شد مهریه هم نمیخوام فقط برو بیرون از زندگیم.ای خدا آخه چرا انقدر من بدبختم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز