2777
2789
عنوان

پارتنرم تا لنگ ظهر میخوابه

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 36 پست
ن بابا ب خوابیدنش چیکاردارم دوران دوستی ما برعکس بود اون۶میرفت سرکار ۳میرفت خونه تازه من پیام صبح بخ ...

خب واسه من این خیلی حرکت فولیه چون همچین پسری بنظرم هدفمند و مسئولیت پذیر نیست اصلا چه معنی داره یه پسر تا ۲بخوابه😐😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب واسه من این خیلی حرکت فولیه چون همچین پسری بنظرم هدفمند و مسئولیت پذیر نیست اصلا چه معنی داره یه ...

یعنی هرروز همینه؟

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

خب بعضیا با صبح بیدار شدن مشکل دارنولی واسه شغل مشکل پیدا میشه

همچین آدمایی بعدا بی مسئولیت بار میان اصلا روز واسه رسیدن به کارای روزمره است نه خوابیدن حالا تا ۹ و۱۰صبح هم بخوابه مشکلی نیست آخه ۲ظهر🤦

چه اشکال داره من و شوهرم ساعت دو بیدار شدیم🤣

شما هرروز ساعت دو بیدار میشین؟😐😂

حالا به تایمایی آدم خسته باشه و اینا مشکلی نیست ولی اینکه تا صبح بیدارباشن بعد ازاونور تا بعدازظهر بخوابی کار خوبی نیست واقعا 

آره همیشه همینحوریه

خب اگ هرروزه حق داری حس بدی ادم میگیره بهش بگو بخاطر خودش تایم خوابشو درست کنه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

شما هرروز ساعت دو بیدار میشین؟😐😂حالا به تایمایی آدم خسته باشه و اینا مشکلی نیست ولی اینکه تا صبح ب ...

والا بزار تا نصیحتت کنم خیلی ببخشید من یه خریت کردم تو نکن منم شوهرم تا دو میخابید منم از اون بدتر ولی من زنم به هر حال وظایم رو انجام میدم اما اون نه! الان که ازدواج کردیم سرکار نمیره بهونه میاره هرکاری بش میگم یه بهونه میاره بدبختم کرده ت.ریاک هم میکشه الکی گفت ترک میکنم زده زیرش داریم با پدر و مادرش شریکی زندگی میکنیم به بدبخت به تمام معنام حتی نمیاد بریم زیر خونه خودمون چون میگه کسی خرجمونو نمیده جهیزیه خونه پدرمه خلاصه سخته آدمش کردن

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
خب اگ هرروزه حق داری حس بدی ادم میگیره بهش بگو بخاطر خودش تایم خوابشو درست کنه

آره واقعا حس خیلی بدی داره بجای اینکه اون اول صب مسیج بده هرروز من دارم صبح بخیر میگم بعدتازه ساعت۲ و۳میاد میگه صب بخیر😒

بهش گفتم میگه الان زندگیمون ازهم جداس هیچ مشکلی واسه تو ایجاد نمیکنه هر موقع زندگیمون مشترک تو یه خونه بود اوکیش میکنم