2777
2789
عنوان

شوهر کور

275 بازدید | 23 پست

بچه ها این اخلاق شوهرم خیلیییی حرصم میده چیکار کنم باهاش 

من خونم همش تمیزه و غذا هم همیشه امادست ولی خب همونطور ک میدونید هروز ک درست نمیکنن غذا . مثلا من آخرین بار پریروز نهار عدس پلو درست کرده بودم مونده بود شوهرم شام خورد ( نهار نخورده بودش ) بعد فرداش نهار یذره باز برنج عدس پلو مونده بود یعنی اگ (اینو میخورد میشد دو وعده ک شوهرم عدس پلو خورده ) گفتم گوشتچرخکرده درست کنم باهاش بخوریم تموم شه گفت نه من نون و کالباس میخوام بعدشم شب مهمونی بودیم . یعنی مثلا شاید این چیزا پیش بیاد ک غذا درست نکنم وگرنه هیچوقت بدون غذا نبودیم همیشه هم غذا هام اندازس بخاطر اینکه آقا غذای تکراری نمیخوره فقط این بار اینجوری شد چون مهمون داشتم اضافه موند . 

حالا خونمو بگم هرکی میاد خونم میگه خیلی تمیزی و فلان همیشه خونم تمیزه حالا مهمون میاد یخورده بیشتر تمیز میکنم همه همین کارو میکنن دیگه .بفیشو بیاید تو کامنت بگم زیاد میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بعد شوهرم هررر بحثی میشه میگه تو غذا درست نمیکنی خونت کثیفه میگم کی دیدی خونم کثیف باشه میگه اون روز وسایل آرایشیت همه پخش بود ( فقط اون روز چون من شب همه وسایل ارایش رو در آوردم میخواستم تمیز کنم دستمال کشیدم دیگه خوابم میومد گفتم صبح بزارمشون سر جاش که بیدار شدم اولین کارمم همین بود ) بعد میگه مهمون میاد خونه رو تمیز میکنی فقط و اینا گفتم الان بگو خونه کجاش کثیفه خو من برم تمیز کنم ( اصلا بحثمون هم هیچ ربطی ب خونه تمیز کردن نداشت اینو انداخت وسط ) گفت ایناهاش حوله و لباس های خودشو ک انداخته بود زمین نشون داد 😐😐😐😐 گفتم اینارو خودت الان انداختیا موقع خوابه من باید از خواب بیدار شم پشت سر تو بیام تمیز کنم کثیف کاریاتو؟ اصن یه چرت و پرتایی ب آدم میگه واقعا میسوزه آدم . چند  روز پیش نهار خوردیم مامانم زنگ زد زود بیا فلان جا منم طرف های نهارو نشستم رفتم بعد وقتی شوهرم میرفت خونه منم برگشتم خونه دید ظرف ها جمع شده چیزی نگفت اون لحظه منم هنوز لباس درنیاورده رفتم ظرف هارو شستم ک یوقت چیزی نگه بعد تو روز بحثمون برگشت گفت اون روز ظرف هات مونده بود 😐😐😐😐 در غیر اینصورت ها همیششههه خونم تمیز بوده و غذام آماده بوده ولی نمیدونم واقعااا اینجوری میگه چند بار هم ازش پرسیدم اون شب بعد فهمیدم نه بخاطر دراوردن حرص من نمیزنه این حرفارو انگار تو مغزش من واقعا خونم کثیفه و غذا آماده نیست هیچوقت😐 انگار اون تو یه دنیای دیگه زندگی میکنه 😐 من باورم نمیشه این حرفارو هروقت میزنه

الان امروز لج کردم پریودم شدم میخوام ب بهونه پریود هیچ کاری نکنم نه غذا درست کنم نه خونه تمیز کنم ک ببینه اگه من واقعااا اون چیزی که میگه باشم خونه چجوری میشه . انگار کارامو نمیبینه اصلا 

بعد شوهرم هررر بحثی میشه میگه تو غذا درست نمیکنی خونت کثیفه میگم کی دیدی خونم کثیف باشه میگه اون روز ...

بااین شوهرم بچه بیاری مکافاته

بگو تو چیکار داری به اینچیزا

خونه همه همیشه که تمیز نیس

خودت توقعشو بالا بردی

قطعا خودت مدام جلوش تکرار کردی من همیشه خونم تمیزه

من همیشه مرتبم 

من همیشه خوبم 

برا همین دپبال نبطه ضعفهات بوده

تو تاپیکتم مدام داری تکرارش میکنی که من خوبمو مرتبم

خونه مادرشوهرت چه جوریه؟وسواس ندارن؟

نه والا مادرشوهرم اصلا آدم تمیزی نیست همیشه طرف هاش مونده و لحاف ها وسط زمین پخش لباس ها رو تخت پخش و پلا 😐 اوایل بهش میگفتم تو تو همون خونه بزرگ شدی قبول نمیکرد میگفت مامان من از تو تمیز تره😐😐😐😐اصلا منطق نداره این بشر

اره شاید🙂

مردها دنبال نقص های طرف مقابلشونن ک ازون سواستفاده کنن

تو ۱۰۰ روز مرتب باشی و هی تکرار کنی

کیف کن ببین چقدر مرتبم 

۱ روز بهم ریخته باشه

اون یک روز رو صدبار میزنه تو روت