2777
2789
عنوان

شوهر کور

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 23 پست

عزیزم وقتی تمیز میکنی هی بگو تازه جارو زدم فلان و فلان کارو کردم هی کن تو چشمش تا ببینه بعد یه غذا که میمونه اگه مثلا برنج باشه بریزش ته دیگ برنج فردا یا اگه زیاده بزار فریزر دوروز بعد در بیار بخورین که تکراری نباشه،وقتی هم غذا میمونه تقصیر شوهرته که نخورده یکم غر بزن بگو تقصیر تویه که اسراف میشه و اونو مقصر کن 

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا مادرشوهرم اصلا آدم تمیزی نیست همیشه طرف هاش مونده و لحاف ها وسط زمین پخش لباس ها رو تخت پخش ...

به نظرم قشنگ باهاش صحبت کن با ارامش

ببین منظورش از تمیزی چیه؟

شاید منظورش رسیدگی به خودت 

شاید مثلا لحظه ورود براش مهم که چه جوری رفتار کنی باهاش

شوهر من اون اوایل ازدواجون اینجوری بو چون مادرش خیلییی کاریه خودش از ایناست تو کارای باغ کمک میده نون میپزه 

یه ثانیه هم زمیت نمیشینه

هر کار کوجیکی هم کردی 

همون غذا درست کرذن همش بگو کمردرد شدی و.. یا به خوبی ازش بخواه اون ظرفارو بشوره یا وسط ظرف شستن بگد بیاد کمکت دیگه خسته شذی. 

انقدر دنبال کارای خونه خودتون نرید 

ولی انقذرم بزرگش نکتین که بهونه اش کنن فکر کنه میتونه سرزنشت کنه 

خونه ات کثیفه یعنی چی 

مگه فقط خونه واسه شماست 

بگو زندگی مشترکه 

خونه ای که ما توشیم هم مشترکه گاهی باید به کمک بگیریش قدرتو بدونه 

بنظرت چند‌روزی غذا درست نکنم خونه تمیز نکنم تا بفهمه؟

نه لج بازی نکن اونوقت همیشه همینروزارو به روت میاره چرا اینقدر حساسیت به خرج میدی،وقتی میگه کثیفه یا فلان بگو از سرت زیاده همیشه بهترین دفاع حمله است

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

بنظرت چند‌روزی غذا درست نکنم خونه تمیز نکنم تا بفهمه؟

نه مردن دیگه 

شاید لج کنه بیشتر باعث ناراحتیت شه 

عین پسر بچه هان کم کم سعی کن تغییر بدی رفتارشو بحث این شکلی هم کرد اهمیت نده بگو باشه

نمیدونم همسر شما چه اخلاقی داره البته 

به نظرم قشنگ باهاش صحبت کن با ارامشببین منظورش از تمیزی چیه؟شاید منظورش رسیدگی به خودت شاید مثلا لحظ ...

بخدا من هیچی کم نمیزارم براش خودم ک خیلی تمیزم نظافت و لباس های تو خونم اینو خودش میگه همیشه تازه من تا حالا یکبار هم نشده ک استقبالش نرم وقتی از سرکار میاد. هروقت بیاد یا خودم ماساژش‌میدم یا خودش بم میگه ماساژم بده یجور عادت شده ماساژ دادن و چایی آوردن و غذا سر وقت و همههه چی براش انجام میدم اخلاق خودم ک سعی میکنم هیچوقت غر نزنم همیشه مهربون همیشه بوسش میکنم بعد اون روز‌تو بحث میگه از وقتی ازدواج کردم زندگیم سیاه شده فلان😐😐😐😐زور داره وقتی این کارارو میکنی اینو بشنوی