من دو ساله ازدواج کردم. بچه هم ندارم ولی کار خونه زیاده. همش هم خونه بهم ریختس. همسرم هم کمک میکنه. تازه یه بار غذا درست میکنم برای چند روز. خیلی هم دستمال کشی و جارو نمیکنم. ولی حس میکنم خیلی برای کار خونه وقتم تلف میشه
اگه قلقش رو یاد بگیری، نه خونه ات مدام بهم ریخته میشه نه احساس وقت تلف کردن داری.
اصلیترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانهداری است منتها مهم این است که خانهداری به معنای خانهنشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانهداری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفهای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانهداری این نیست. خانهداری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهدهی شما برمیآید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانهداری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401
بعضی کارهارو میتونی کمتر کنی.مثلا لباس هایی که شستی خشک شده رو همون موقع تا کن یا ظرفاتوبعد غذاخورذن بشور نذار بمونه و.. اینطوری خونت خیلی بهم ریخته نمیشه
مگه چیکار میکنید صبح تا شب درگیرید؟خونه من با یه بچه کوچیک یک ساعت هر روز کار داره،در ماه هم یه تمیزکاری اساسی روز جمعه با شوهرم میکنیم،همیشه هم تمیز و مرتبه