2777
2789

من دو ساله ازدواج کردم. بچه هم ندارم ولی کار خونه زیاده. همش هم خونه بهم ریختس. همسرم هم کمک میکنه. تازه یه بار غذا درست میکنم برای چند روز. خیلی هم دستمال کشی و جارو نمیکنم. ولی حس میکنم خیلی برای کار خونه وقتم تلف میشه

من برای تمیزی ومرتب بودن دورو اطرافم حساسم،، وسایل کثیف یا سرجاشون نباشه دل آشوبه میشم،، براهمین به وقتش همه چیزو تمیزمیکنم.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کار خونه از علایقمه ولی حس میکنم وقتم تلف میشه

یه روزی به این نتیجه خواهی رسید که الوی عنرتونو هدر میدی تمیز کاری هم حدی داره دنبال یه حرفه هم باشید یه زمانی من جای شنا بودم کسی منو راهنمایی نمیکرد 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

مثل اینه بگی میرم حموم،  وقتم تلف میشه. 

روتین زندگیه دیگه. 

اگه قلقش رو یاد بگیری، نه خونه ات مدام بهم ریخته میشه نه احساس وقت تلف کردن داری. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

منم به وقتش میکنم ولی همونم وقتگیره.

دیگه نمیشه که نکرد عزیزم، ،کمو زیاد باید انجام داد، وگرنه کثیفی برمیداره همه چیزو،واین بدتره.. 

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️

من اگز هر روز یک سااعت وقت بزارم تمیز کنم تا اخر شب تمیز هست

ولی اگر ول کنم خونه رو بعد یه مدت دیگ جمع کردنش سخت میشه

موفقیت نتیجه استمرار هست🩵🦋پشتکار دائمی است که تورا به خواسته هات می رساند نه تلاش های یکی دو روزه و بعد تنبلی😀😒😒

یه روزی به این نتیجه خواهی رسید که الوی عنرتونو هدر میدی تمیز کاری هم حدی داره دنبال یه حرفه هم باشی ...

بابا الانم که این همه کار میکنم همش خونه بهم ریختس. من شاغلم خسته نمیشم از کار خونه ولی بازم زیاده به نظرم

من اگز هر روز یک سااعت وقت بزارم تمیز کنم تا اخر شب تمیز هستولی اگر ول کنم خونه رو بعد یه مدت دیگ جم ...

یه ساعت هر روز زیاده. من روزی یه ساعت زبان بخونم آخر سال میشم جرج دبلیو بوش. گرچه الان خرد خرد حساب کنی همینقدر دارم کار میکنم

مگه چیکار میکنید صبح تا شب درگیرید؟خونه من با یه بچه کوچیک یک ساعت هر روز کار داره،در ماه هم یه تمیزکاری اساسی روز جمعه با شوهرم میکنیم،همیشه هم تمیز و مرتبه

بلندترین فریاد من سکوت من است...
یه ساعت هر روز زیاده. من روزی یه ساعت زبان بخونم آخر سال میشم جرج دبلیو بوش. گرچه الان خرد خرد حساب ...

خوب نظم خیلی به روحیت کمک میکنه

ارامش داری کسی بیاد

شام ووناهار میپزی تمیزه

موفقیت نتیجه استمرار هست🩵🦋پشتکار دائمی است که تورا به خواسته هات می رساند نه تلاش های یکی دو روزه و بعد تنبلی😀😒😒