reyhni مدیر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 673 عنوان چیکار می کنید با کار خونه چقدر وقت تلف کنه | مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 17 پست من دو ساله ازدواج کردم. بچه هم ندارم ولی کار خونه زیاده. همش هم خونه بهم ریختس. همسرم هم کمک میکنه. تازه یه بار غذا درست میکنم برای چند روز. خیلی هم دستمال کشی و جارو نمیکنم. ولی حس میکنم خیلی برای کار خونه وقتم تلف میشه 1404/06/26 | 10:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhni مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 673 من که خانه دارم تو شهر غریب با کارهای خونه وقتمو میگذرونم خیلی بده ازدواج تو شهر دیگه اونم یه شهر کو ... بیشتر از یه ساعت وقت نذار. عمر و جوونیت میره. فکر کن چه حرفه ای می تونی پیش بگیری
reyhni مدیر استارتر عضویت: 1401/12/24 تعداد پست: 673 مگه چیکار میکنید صبح تا شب درگیرید؟خونه من با یه بچه کوچیک یک ساعت هر روز کار داره،در ماه هم یه تمیز ... صبح تا غروب که سر کارم. همون غروب تا موقع خواب و روزای تعطیل همش درگیرم
پرسپولیسیما عضویت: 1398/03/05 تعداد پست: 10791 صبح تا غروب که سر کارم. همون غروب تا موقع خواب و روزای تعطیل همش درگیرم آهان خوب شاغل هستید کارتون سخت تره بلندترین فریاد من سکوت من است...