2777
2789
عنوان

چکار کنم؟

555 بازدید | 51 پست

دوستم پاشده اومده خونه انم نشسته با دوست پسرش چت می کنه 

شوهرم وبچه ام خوابیدن 

منم مست خوابم و خسته ام

پا نمی شه بره

خوب پاشو برو‌خونه خودت بشین با دوست پسرت چت کن تو تلگرام

تو سکوت نشستیم منم غرق خواب

چکار کنم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا چجوری اجازه میدی دوستت وقتی شوهرت خونه هس بیاد؟؟اونم اینطوری تا این وقت شب

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
بهش بگو  شب بمون اینجا -

اونم صددرصد میگه باشه 😯😯😯

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
اونم صددرصد میگه باشه 😯😯😯

خوب جا بنداز براش خودت را راحت کن - مگه نمی گی دوستته راحت بهش بگو  خوابم گرفته تو هم می خوابی اینجا؟

دل عروس شکوندن تاوان داره خدایا سپردم به خودت انتقام من را خودت با عروس دومشون بگیر

من دوستای مجردمو موقع ایی ک همسرم هست نمیارم!

این دفعه ک گذشت عزیزم.ولی از دفعه ی بعد نیاری بهتره.

هرکی ریپلی منفی کنه بدجوری جوابشو میدم!من دیگه جیدای سابق نیستم.اینجام نی نیسایته سابق نیست!💔
خوب جا بنداز براش خودت را راحت کن - مگه نمی گی دوستته راحت بهش بگو  خوابم گرفته تو هم می خوابی ...

اینم ایده خوبیه👍👍👍