2777
2789
عنوان

چکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 51 پست
حالا این وسط به این چیزها نذار فکر کنه گناه داره

نه نمیگم که شوهرش کج میره یا دوستش

کلی میگم خوب نیس حتی اگه متاهل باشه اصلا درست نیست شبو بمونه

بنظرم رو نده به اینجور روابط ها

خدایا شکرت😘
همه ایجورن؟بنظرتون منم نرم خونه دوستام؟دوتا دوست متاهل دارم یکیشون عقده اون یکی چند ماهه ازدواج کرده ...

وقتی شوهرش خونست اصلا نرررررو

میشه واسه برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستین😢❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا عزیزم وقتی همسرشون نیستن برو ...یا اگر همسرشون تشریف داشتن کوتاه و مختصر 

هیچ وقت نیستن.بازارین.اتفاقا از وقتی اونا ازدواج کردن من قطع رابطه کردم گفتم دوس ندارم فکر کنن من میرم طرف شوهراشون چون من فوقالعاده اجتماعی وشوخ واینام فکر مردمم خراب گفتم خودم برم بهتر از اینه که بهم تهمت بزنن وبگن برو.ولی همش یه مدته گیر دادن بیا خونمون.حالا فردا قراره برم گفتم یخورده اطلاعات کسب کنم

دیر اومدی نخواه زود برو    
هیچ وقت نیستن.بازارین.اتفاقا از وقتی اونا ازدواج کردن من قطع رابطه کردم گفتم دوس ندارم فکر کنن من می ...

خوب همسرشون اگه خونه نیست که ایرادی نداره ولی در کل من اصلا با این قسمت قضیه که ممکنه یه روابطی خارج از مرز اتفاق بیفته کاری ندارم...بلکه این کار فی نفسه قشنگ نیست ، زن و شوهر باید حریم خودشون رو حفظ کنن دوستان مجرد تو یه فاز و حال و هوای دیگه هستن

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
پس اصلا نرووو

حالا میشه فردا که تنهان برم🙄😄؟اتفاقا من حتی چیزی از معازه شوهراشون نمیخرم یکیشون کفش فروشی داره میگه زینب چرا از شوهرم نمیخری همش بهونه میارم

دیر اومدی نخواه زود برو    
هیچ وقت نیستن.بازارین.اتفاقا از وقتی اونا ازدواج کردن من قطع رابطه کردم گفتم دوس ندارم فکر کنن من می ...

اگه تو راحت و شوخی ولی اونا نه بنظرم رفت و آمد خونگی نداشته باش آدم بدش میاد دوستش جلو شوهرش بگو بخند راه بندازه

خدایا شکرت😘
اگه تو راحت و شوخی ولی اونا نه بنظرم رفت و آمد خونگی نداشته باش آدم بدش میاد دوستش جلو شوهرش بگو بخن ...

بدبختی اینجاست که شوهرا اونا بشون اجازه بیرون رفتن نمیدن .باید توخونه طرفو ببینی 

دیر اومدی نخواه زود برو