2777
2789
عنوان

شک دارم بهش

202 بازدید | 32 پست

پارنترمو میگم 

چند وقته تقریبن یک ساله خونشون رو از شهر ما بردن یه شهر دیگه چند تا دختر همشری خودش رو فالو کرده میپرسم کین میگه اکسای پسرعموم ( درصورتی که پسر عموش یکیو داره بیوشم اسمشو زده و اصلا اکساش رو هم فالو نداره بعد چرا باید داشته باششون؟ میگم انفالو کن میگه شرمندتم عزیزم چکارشون داری بزار تو پیج باشند اعتماد داشته باش و فلان 😐پستهای همم لایک میکنن 

دیروزم رفته شمال نمی‌دونم به شوخی یا جدی ولی هی با خنده می‌گفت یه دختره بم شماره داده رو کاغذ حیییف بارون اومد شماره پاک شد حیییف 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شک نداشته باشمطمعن باش لاشی و خیانت کاره

ی کانال هم زده توی تلگرام بعد ۹۲ عضو داره من هی می‌دیدیم اولش از ماشین میزاشت و کلا گروه پسرونه بود حالا میبینم هی عکس از خودش می‌زاره 😐برا پسرا می‌زاره ؟بش گفتم منو مدیر کن یا از عضوا شات بده حق دارم بدونم کیا عضون میگه ولم کن حوصله ندارم همینجور تصادفی شات میگیرم فقط شصت تاش فرستاده که فقط پسرن و پنج تا دختر هستن سی و خورده ایش نفرستاد😐😐

ی جای کار میلنگه شما با یک اکانت دیگه بهش پیام بده ببین چی میشه

دادمم ی بار  پا داد فهمید منم قسم پیر و پیغمبر که بخدا من گفتم شاید دوستامن بزار ایسگاشون بگیرمم

بابا این سرکار گذاشته از تاپیک هاتو معلومه 

یعنی چی با نامزد دوستش دست میده زنگ میزنن 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

ولی چون پسرعموش ویترین اکس تشکیل داده از قبل، از اینم بعید نی.. هرچند قطعی نیست

طرف کرجیه دختره چطور پسرعموش رفته با اووون اصلا باشه این قبول وقتی طرف الان با کسی دیگست تو چرا حاضر نیستی اکس اونو انفالو کنی 

با حرفی مثل اعتماد داشته باش همه چیزو می‌بنده تموم بشه

ن بابا توروخدا رو دروایسی نداشته باشین بدردم نمیخوره بهم بگید الان زجر بکشم بهتره تا دو سال دیگ زیر ...

خدا کنه اینطور نباشه اما چون گفتی پسرعموش هم زیاد تبدیل به اکس کرده یه مقدار حس میکنم خودشم سر به هواس حالا یا از کم ظرفیت بودنشه یا هم ژنتیکی اینطورن

هرگِردی،گردونیس...