2777
2789
عنوان

شک دارم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 32 پست
خدا کنه اینطور نباشه اما چون گفتی پسرعموش هم زیاد تبدیل به اکس کرده یه مقدار حس میکنم خودشم سر به هو ...

یچیز دیگه هم بهم گفت 

گفت که شوهر خالم و یکی دیگ از فامیلامون میان تهران خونه کرایه میکنن دختر میبرن خونه گفتم مگ زن ندارن خجالت نمی‌کشن اونم زنای اونا که هم خوشگلن هم خانواده دار طبق چیزی که دارم میبینم گفت نه بابا مگ چیه 

ترس کردم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طرف کرجیه دختره چطور پسرعموش رفته با اووون اصلا باشه این قبول وقتی طرف الان با کسی دیگست تو چرا حاضر ...

ببین اونی ک سرگوشش اصطلاحاً بجنبه از دور معلومه... خودت میتونی هوشمندانه رفتارهاشو ارزیابی کنی

هرگِردی،گردونیس...

ببین اونی ک سرگوشش اصطلاحاً بجنبه از دور معلومه... خودت میتونی هوشمندانه رفتارهاشو ارزیابی کنی

چکار کنم چی بش بگم بفهمم یک جای کار میلنگه یا نه 

شما که پسری بهتر میدونی

یچیز دیگه هم بهم گفت گفت که شوهر خالم و یکی دیگ از فامیلامون میان تهران خونه کرایه میکنن دختر میبرن ...

آها پس خدا دوست داره، چون بیان همچین موضوعاتی حتی کذبشم

از بیشعوری طرفه.ویا ذات بدش

هرگِردی،گردونیس...

اسی جان هرجمله ای که مینویسی راجع بهش نشون میده طرف خیانتکار لاشیه

کاتش کن بره

دختره شماره داده مگه میشه الکی دختر شماره بده مگه پسره؟! قطعا این رفته کلی خواهش و التماس کرده شماره بگیره

بعدشم فالوراش اون دخترا قطعا بینشون چیزی هست

اعتماد رو وقتی ادم میکنه که هیچی نباشه ولی این لامصب ته لاشی بازیو دراورده

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

چی بگی خداروشکر هنوز ازدواج نکردی دیوونه برو شکر گزاری کن

وای آجی الان مدرکی ندارم که کات کنم بگم فالورات میگه شکاکی بگم رفتارات میگه بی جنبه ای 

کلا هر حرفی و در قالب شوخی میزنع که بعداً بگه شوخی کردم جنبه نداشتی

یچیز دیگه هم بهم گفت گفت که شوهر خالم و یکی دیگ از فامیلامون میان تهران خونه کرایه میکنن دختر میبرن ...

وای همونجا باید فحش میکشیدی به خودش و خانوادش مرتیکه هول لاشیی وایییی

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

وای آجی الان مدرکی ندارم که کات کنم بگم فالورات میگه شکاکی بگم رفتارات میگه بی جنبه ای کلا هر حرفی و ...

ببین شنود بزار تاپیکاتو بخون 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

وای آجی الان مدرکی ندارم که کات کنم بگم فالورات میگه شکاکی بگم رفتارات میگه بی جنبه ای کلا هر حرفی و ...

مدرک نمیخوادد بگو من دیگه خوشم نمیاد باهات تو رابطه باشم به درد هم نمیخوریم

دلیل هم خواست هیچی نگو یا بگو دیگه ازت خوشم نمیاد

اسی جان هرجمله ای که مینویسی راجع بهش نشون میده طرف خیانتکار لاشیهکاتش کن برهدختره شماره داده مگه می ...

میگه  رفتیم ویلا با خانواده 

شمال

اونا طبقه بالای ویلا بودن بعد آورده گزاشتش تو کفش من شماره رو نوشته سلام من از شما خوشم اومده 

حییییف که پاک شد 

بعد با خنده گفت من اینارو نمیخام من سن بالا ( میلف ) تور میکنم بعد گفت شوخی میکنم  

میگه رفتیم ویلا با خانواده شمالاونا طبقه بالای ویلا بودن بعد آورده گزاشتش تو کفش من شماره رو نوشته ...

غلط کرد مرتیکه هول امکان ندارههه این اتفاق افتاده باشه

همه ی اینا شوخی شوخی جدی میشه

کاتش کن بره برا چی واس خودت جنگ اعصاب درست میکنی اینهمه پسر خوب تو دنیا هستن که هیچ وقت همچین چیزایی نمیگن به عشقشون و کاری نمیکنن که طرف بهشون بی اعتماد بشه

این مرتیکه داره بازی روانی میکنه

چکار کنم چی بش بگم بفهمم یک جای کار میلنگه یا نه شما که پسری بهتر میدونی

خب چیز خاصی نمیخواد بهش بگی فقط اون سلیقه و سبک اخلاقیتو بهش نشون بده اگه تونست کنار بیاد وبپذیره که میشه امیدی داشته باشی که خوب باشه ولی اگه دیدی اون همش توی این وادی هاست و رفتارش تغییری نمیکنه اووقت یاشماباید اونو بپذیری یا تصمیم بهتری بگیری

هرگِردی،گردونیس...