2777
2789
عنوان

پدرم به مادرم گفت طلاقت میدم

582 بازدید | 48 پست

همش تو خونمون بحثه اونم بخاطر خانواده پدرم

بابامم که اصلا نمیفهمه و نمیخواد بفهمه ..

دیشب به مامانم گفت طلاقت میدم هرچی زودتر اسمت از شناسنامم بره بیرون 💔

حالم خیلی بده

بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بابا تو دعوا همینا رو میگن نگران نباش چیزی نمیشه 

سعی کن تو محبت کنی بینشون آشتی میکنن

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم ب

اوو من که دیگه پوست کلفت شدم 😂😂اخرشم جداشدن بعد ۲۰ سال زندگی 

قشنگ روح منو سابیدن بعد جدا شدن 

ببین اگه خیلی مشکلشون جدیه دعا کن هرچه زودتر جدابشن تا وقتی مثل من پر از تروما از هم طلاق بگیرن 

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
بابا تو دعوا همینا رو میگن نگران نباش چیزی نمیشه سعی کن تو محبت کنی بینشون آشتی میکنن

هرکاری میکنم نمیشه روز به روز بیشتر باهم بحث میکنن

اوو من که دیگه پوست کلفت شدم 😂😂اخرشم جداشدن بعد ۲۰ سال زندگی قشنگ روح منو سابیدن بعد جدا شدن ببین ...

عزیزم یک روز نیست ک خونمون بدون بحث باشه

دیگه نمیکشم نمیدونم چیکار کنم

اصلا دیگه نمیدونم چی درسته چی غلط

باور نکن

فردا باز با هم خوبن

کلا بعضی مردها رو خانواده شون حساسن..  هرچی میخای به خودشون بگو هیییچ چی نمی شه..  ولی به خانواده بگی بالا چشمت ابروئه غوغا می کنند

باید رگ خوابشون رو به دست بیارید

و نشون بدید با خانواده اش بدی و دشمنی ندارید..

گاهی خوبشون رو بگید و بعد بدی اگر در زندگیتون تاثیر میگذاره آروم بگید..  ولی گذرا..  گیر ندید

دیگه بابات تا این سن دنبال خانواده تا آخرم خوب نمیشه به مامانت بگو برای ارامش بقیه هم شده رها کنه هر ...

خیلی بهش میگم

گوش نمیکنه

من یکی دیوونه دم

هرکاری میکنم نمیشه روز به روز بیشتر باهم بحث میکنن

مامان بابا منم خیلی بحث میکنن باز دوباره آشتی میکنن خیلی سخته ولی بازم نگران نباش اونا اکثر مواقع حرفاشون از رو لج و لجبازیه 

وقتی بچه ها میخوابند ساکت باشیم نه وقتی کشته میشوند🇵🇸💔بمیرم برای مظلومیتتون (غزه)💔 گناهکارم آدم ب

باور نکنفردا باز با هم خوبنکلا بعضی مردها رو خانواده شون حساسن.. هرچی میخای به خودشون بگو هیییچ چی ...

عزیزم هرکاری کردم نشد ک نشد

هر روز جنگ دارن

همش دعا میکنم بابام بیرون باشه که اعصابم راحت باشه

هر دقیقه بحث