2777
2789
عنوان

پدرم به مادرم گفت طلاقت میدم

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 48 پست
مامان بابا منم خیلی بحث میکنن باز دوباره آشتی میکنن خیلی سخته ولی بازم نگران نباش اونا اکثر مواقع حر ...

عزیزم مامان و بابای من اصلا آشتی نمیکنن

همش ادامه داره

دلم میخواد یک روز زندگیمون بدون بحث و تنش باشه

بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم هرکاری کردم نشد ک نشدهر روز جنگ دارنهمش دعا میکنم بابام بیرون باشه که اعصابم راحت باشههر دقیقه ...

انگار منو داری میگی💔

ولی نگران نباش 

فقط حرفه 

تازه اگه عملی بشه هم همه ی این دعوا ها تموم میشن راحت میشی 

انگار منو داری میگی💔ولی نگران نباش فقط حرفه تازه اگه عملی بشه هم همه ی این دعوا ها تموم میشن راحت م ...

چی بگم

دیگه خستم😔😔

قبلا آشتی میکردن الان نه...

الان هررررر روز بحثه دیگه خستم

بعضی وقتا میگم کاش من میمردم شاید اینا باهم خوب شدن

بچها کاربری واگذار شده تاپیک های قبلی به من تعلق نداره🫠

چیزی نیستپدر منم ۳۰ساله به مادرم میگه همین فردا صبح طلاقت میدم

🤣🤣🤣انشاالله ۶۰ ساله بشه تهدیدشون

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

اسی تمام ایناییی که اینجا میگی به خود پدر مادرت بگو واقعا تاثیر گذار خواهد بود 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

خیلی بهش میگمگوش نمیکنهمن یکی دیوونه دم

منکه همیشه میگم دعوا دو سر داره هم مرد بچه ننه داغون .هم زنه کلید که دیگه نفهمیده آقا ابن آدم همینه.نمیخواستی اول جدا میشدی یا بچه دار نمیشدی. متاسفانه این خانوما هی کارو سخت تر میکنن .فقط روان بچه ها رو خراب میکنن ابنا رو با آسیب ول میکنن باز خودبچه ازدواج کنه بره تو رابطه عصبیه. یه کاری کن تا میبینی دارن شروع میکنن برو تو اتاق هندزفری بزار آهنگ گوش،کن پادکست بزار صدا بلند . که نفهمی دو ساعت بعد بیا بیرون . اگرم مامانت خواست هی پیشت ادامه بده چون خانوما اینطورین کش بدن بگو مامان این حرفا مال اول ازدواجه الان وقتش نیست برو اتاقت . سعی کن خودتو فکرتو نجات بدی من خانواده میشناسم 5 تا بچه رو آسیب زدن جدا که نشدن فقط با تنش هر روزه . بعد بچه ازدواج کرده همسر خوب داره ولی تپش قلب داره افسردگی خشم غیر قابل کنترل داغون یه مشت قرص میخورن . لذتی نمی‌برند از زندگی جدیدشون . مراقب خودت باش 

پدرو مادر عروس ما ، همه ی بچه هاشون ازدواج کردن، هنوزم سر خانواده هاشون جنگ دارن و فکر کنم غیر رسمی از هم جدا هستن.

چون تو مراسما و ختما دیدم ، خانم جدا میاد و شوهر جدا.

کلا اصلا باهم نمیان.

و بدتر اینکه تو زندگی برادر منم تاثیر گذاشته و حتما تو زندگی بقیه بچه ها هم اثر داره دیگه

منکه همیشه میگم دعوا دو سر داره هم مرد بچه ننه داغون .هم زنه کلید که دیگه نفهمیده آقا ابن آدم همینه. ...

ای گفتی، باورت میشه، عروس ما وقتی خونه ی باباش جنگ اوج میگیره، با داداشم و ماها بداخلاقی میکنه، قشنگ متوجه میشیم.

چون خانوادشم فامیل نزدیکمونن ، متوجه میشیم اوضاع چجوری

ای گفتی، باورت میشه، عروس ما وقتی خونه ی باباش جنگ اوج میگیره، با داداشم و ماها بداخلاقی میکنه، قشنگ ...

دقیقا ما تو خانواده خودمون خانومه همینه بهش میگم بابا تو بچت 11 سالشه 3 سال قبلش باهاش بودی 14 ساله این آدم همینه خانوادش همینن مگه کسی دیگه بعد ابن مدت معجزه میشه؟ نکن اعصاب بچه رو خراب میکنی نمیفهمه میگه نه جنگ جنگ تا درست بشه . همین سابتم ببین خانوما هی میان دعوا هی فلان بچه دارن باز باردار میشن بابا طرف همینه ادم بالغ تا خودش نخواد درست نمیشه . دعوا نداره دیگه یا جدا شو با بچه دار نشو یا کوتاه بیا .خودمم همون اول ازدواج کردم دیدم اووو خانوادش چه خبره همون اول توجه نکردم و نمیکنم  تمام . ولی  جو خونه و بچه ها آروم خوشحالن .خودمون خوشیم