2777
2789
میشه بپرسممعنی اسم کاربریتونه

اسم ترکیِ

معنی آیماه: ماه من، زیباروی من

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من سال 97 وارد دانشگاه شدم من اون سال رتبه ام واقعا خوب و بهترین دانشگاه ایران پرستاری قبول شدم امید ...

موفق باشي عزيزم 

توصيه ات چيع ب من عزيزم ممنون ميشم بگي 

ميخوام مشاور بگيرم ك واقعا بشينه بخونم مثل پارسال شل نگيرم

موفق باشي عزيزم توصيه ات چيع ب من عزيزم ممنون ميشم بگي ميخوام مشاور بگيرم ك واقعا بشينه بخونم مثل پا ...

اولی اش نی نی سایت نیا مجازی سم 

من خواهر زاده نامزدم سال کنکور حتی گوشی نداشت الان دانشجو دندون پزشکی بیرجند 

به اندازه تلاش ات آرزو کن یا به اندازه آرزو هات تلاش پس واقعا درس بخون ادا درس خوندن در نیار 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

سریال ببین ها به حساب نمیایم😂😂😂

واسه دیدن تمام سریال های فانتزی شرقیم بیدار موندم مدارس داره شروع میشه باید برای شاگرد اول شدن فقط درس بخونم😑😑😑🥂🥂🥂🥂

یک پری کوچولو با روح گل ارکیده که اسمش بارانه💛 رنگ چشام آبی هستش و خیلی شاد و مغرورم و گاهی اوقات سلیطه و عصبی و اخلاق دلی هم ندارم مشکل داری با اخلاقم باهام حرف نزن💖                                            💝💌💕💞❤💓FAIRY ORCHID💓❤💞💕💌💝                                  

خست دلان💔

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

مرسي عزيزم مشاور خوب سراغ نداري؟

واقعیت نه 

اگه مشهد بودی شاید میشد پیشنهاد بدم اما مشاور مجازی خوب در جریان نیستم 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر