2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حامله هایی که بچشون داره لنگ و لگد میندازه

عزییییزم🥰😍

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
نه دارم نظرات را می خونم

آهان

خب یه لایکی، ریپی، استیکر برگی، گلی چیزی 

مَن نِگاه اَز مَردُمِ این شَهر می دُزدَم وَلی ؛ آنکِه را سیری نَدارَم اَز تَماشایَش توُیی 🤍✨️

عزییییزم🥰😍

بعضی وقتا فک میکنم میگم کاش زود تر بیاد از این دردا راحت شم ولی میبینم اون موقع بدتره 😂😂😂حداقل الان صدای گریه هاش نمیاد 

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بعضی وقتا فک میکنم میگم کاش زود تر بیاد از این دردا راحت شم ولی میبینم اون موقع بدتره 😂😂😂حداقل ال ...

وای آره مخصوصا اولاش کوچولوعه گریه میکنه آدم نمیدونه چشه زبونم نداره بگه کجام درد میکنه🥲

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
چند ساله؟خيلي دلم ميخواد پرستاري بخونم ميگن سخته امسال سال اولم بود نياوردم ميخوام پشت كنكور بشم

من سال 97 وارد دانشگاه شدم 

من اون سال رتبه ام واقعا خوب و بهترین دانشگاه ایران پرستاری قبول شدم 

امیدوارم که سال بعد قبول بشی اما به شرطا و شروطها

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر