2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دهن مردم مفت باز میشه 

اگر میخوای با حرف مردم زندگی کنی بهتره زندگی نکنی خواهر گلم

بنظر من درستو اگر علاقه داری ادامه بده و اصلا به حرف کسی گوش نکن و قطعاً موفق میشی✨

دهن مردم مفت باز میشه اگر میخوای با حرف مردم زندگی کنی بهتره زندگی نکنی خواهر گلمبنظر من درستو اگر ع ...

ممنون از شما.الان جز حرف مردم مشکل اینه که زمان رو از دست دادم.دولتی قبول نمی شم.شما اطلاع داری غیر انتفاعی چه رتبه هایی می گیره؟یا چه معدلی؟

خیلی دارن نا امیدم می کنن.

خب بايد يادبگيري به حرف بقيه اهميت ندي. ٣٤ سالته و خيلي زودتر بايد به اين فهم برسي كه حرف مردم مهم نيست. 

برو شروع كن. به هيچكس هم نگو. كسي هم حرفي زد بگو دلم خواست. مگه جاي تو رو تنگ كردم

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

[QUOTE=395464274]خب بايد يادبگيري به حرف بقيه اهميت ندي. ٣٤ سالته و خيلي زودتر بايد به اين فهم برسي كه حرف مردم مهم ن ...[/QUدارم سعی می کنم این عادت حرف زدنم رو ترک کنم.ولی گاهی از دستم در می ره و به نزدیکانم که درکی از افکار من ندارن یه حرفایی رو می زنم یا از آرزوهام می گم.و قسم خوردم که دیگه هیچی نگم به کسی.

[QUOTE=395464274]خب بايد يادبگيري به حرف بقيه اهميت ندي. ٣٤ سالته و خيلي زودتر بايد به اين فهم برسي ...

ديگه بايد برات تجربه شده باشه اين حرفاي پر از نااميدي كه بهت ميزنن. 

ان شاءالله موفق باشي

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز