2777
2789
عنوان

بشها 🍋

122 بازدید | 23 پست

پسر خوشگلتون(کراش،شوهر،هرچی😂) چیکار کرد دلتون رفت براش؟ 👀(اونقدر ک میخواستین همون لحظه بپرین بغلش ؟)

+و چه ویژگی هایی داره؟ ک بخاطر اون دوسش دارین؟🤭+ی ویژگی بدش ک خیلی رو مخه رو بگین☹️

+اون اولین بار چجوری جذبتون شد؟🫠

راستش با یکی حرف میزنم همه چی گیج و میجه😂میخوام ببینم بقیه چجورین بوس بهتون💞عزیزانم انرژی منفی ندین به اندازه کافی دارم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسر خوشگل که نبود ولی دختر بود😂😔روش کراش زده بودم فقط یه سال از من بزرگ تر بود همش به موهام دست میزد من اصلا نمیشناختمش ولی هرروز دیدم داره بهش لبخند میزنه منم ازش خوشم اومد هرچقدر سعی کردم یه قدم برم سمتش اون رفت عقب تر چهره ی خیلی خاصی داشت عطرش دل همه رو میبرد🌹✨️

چهره ی دلقکی طوری داشت و بازم خنده دار🥺😂اونم چون که خیلی کیوتم منو دوست داشت🎀🥹🩷

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

ای مادررر🫠بعد چیشد

هیچی دیگه نتونستم باهاش دوست بشم حسرت تو دلم موند ولی خیلی دوستش داشتم اما اون ولم کرد با حرفه دوستاش:))البته رفیق منم نمیذاشت بهش نزدیک بشم.فقط اونا آرومم میکردن

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

هیچی دیگه نتونستم باهاش دوست بشم حسرت تو دلم موند ولی خیلی دوستش داشتم اما اون ولم کرد با حرفه دوستا ...

هعییی چی بگم : (

امیدوارم ک بهترینا برات اتفاق بیوفته🩷

هعییی چی بگم : (امیدوارم ک بهترینا برات اتفاق بیوفته🩷

:))

مرسی عزیزم همینطور🎀🥹

فک کنم منم مامانبزرگم! چون زیادی شلوغ اومد تاپیکت بنظرم🥴

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
فک کنم منم مامانبزرگم! چون زیادی شلوغ اومد تاپیکت بنظرم🥴

عزیز من !!! چرا همه میخوان از همه چیز ایراد بگیرن

واقعا ب نظر کسی کاری ندارم برا خودت نگه دار مگه من میام میگم چرا فلان ایموجیو گذاشتی فلان کارو کردی

وای واقعا جامعه سمی ما اینجا خودشو نشون میده😑

اصلا شلوغ و بچگونس به کسی ربطی نداره تمام

راستی شما چندسالتونه🥹🎀

عزیز من !!! چرا همه میخوان از همه چیز ایراد بگیرن واقعا ب نظر کسی کاری ندارم برا خودت نگه دار مگه م ...

آره والا جامعه اعصاب نداره و اینجا مشخص میشه.. 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
۲۲😂😭شما چی عزیزم؟

آخیی☺🌹

منم ۱۵🌿