2789
عنوان

بشها 🍋

133 بازدید | 23 پست

پسر خوشگلتون(کراش،شوهر،هرچی😂) چیکار کرد دلتون رفت براش؟ 👀(اونقدر ک میخواستین همون لحظه بپرین بغلش ؟)

+و چه ویژگی هایی داره؟ ک بخاطر اون دوسش دارین؟🤭+ی ویژگی بدش ک خیلی رو مخه رو بگین☹️

+اون اولین بار چجوری جذبتون شد؟🫠

راستش با یکی حرف میزنم همه چی گیج و میجه😂میخوام ببینم بقیه چجورین بوس بهتون💞عزیزانم انرژی منفی ندین به اندازه کافی دارم😂

با تو تا ابد میخوام حرف بزنم🍓💘

چیه اینهمه استیکر، بچه بازیه مگه😶

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مامانبزرگ استیکر نیست ایموجیه بفرما بیرون اذیت نشی🙄

🚶‍♀️👵🏻

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

پسر خوشگل که نبود ولی دختر بود😂😔روش کراش زده بودم فقط یه سال از من بزرگ تر بود همش به موهام دست میزد من اصلا نمیشناختمش ولی هرروز دیدم داره بهش لبخند میزنه منم ازش خوشم اومد هرچقدر سعی کردم یه قدم برم سمتش اون رفت عقب تر چهره ی خیلی خاصی داشت عطرش دل همه رو میبرد🌹✨️

چهره ی دلقکی طوری داشت و بازم خنده دار🥺😂اونم چون که خیلی کیوتم منو دوست داشت🎀🥹🩷

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

پسر خوشگل که نبود ولی دختر بود😂😔روش کراش زده بودم فقط یه سال از من بزرگ تر بود همش به موهام دست می ...

ای مادررر🫠بعد چیشد

ای مادررر🫠بعد چیشد

هیچی دیگه نتونستم باهاش دوست بشم حسرت تو دلم موند ولی خیلی دوستش داشتم اما اون ولم کرد با حرفه دوستاش:))البته رفیق منم نمیذاشت بهش نزدیک بشم.فقط اونا آرومم میکردن

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جای شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᴗ.ᴗ #دلی🩷✨️

هیچی دیگه نتونستم باهاش دوست بشم حسرت تو دلم موند ولی خیلی دوستش داشتم اما اون ولم کرد با حرفه دوستا ...

هعییی چی بگم : (

امیدوارم ک بهترینا برات اتفاق بیوفته🩷

هعییی چی بگم : (امیدوارم ک بهترینا برات اتفاق بیوفته🩷

:))

مرسی عزیزم همینطور🎀🥹

فک کنم منم مامانبزرگم! چون زیادی شلوغ اومد تاپیکت بنظرم🥴

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
فک کنم منم مامانبزرگم! چون زیادی شلوغ اومد تاپیکت بنظرم🥴

عزیز من !!! چرا همه میخوان از همه چیز ایراد بگیرن

واقعا ب نظر کسی کاری ندارم برا خودت نگه دار مگه من میام میگم چرا فلان ایموجیو گذاشتی فلان کارو کردی

وای واقعا جامعه سمی ما اینجا خودشو نشون میده😑

اصلا شلوغ و بچگونس به کسی ربطی نداره تمام

راستی شما چندسالتونه🥹🎀

عزیز من !!! چرا همه میخوان از همه چیز ایراد بگیرن واقعا ب نظر کسی کاری ندارم برا خودت نگه دار مگه م ...

آره والا جامعه اعصاب نداره و اینجا مشخص میشه.. 

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
۲۲😂😭شما چی عزیزم؟

آخیی☺🌹

منم ۱۵🌿