2777
2789

طلاقش بده من برعکس اون آقام منتها من دیگه نمیتونم شوهرمو طلاق بدم 

واقعا بعضی وقتا کم میارم همه‌ی کارای خونه روی دوش منه از کارای سنگین گرفته تا خورده کاری همین دیروز خودم سه تا بخاری رو از تو انباری آوردم خونه همسرم اولا اصلا خونه نیست خونه هم باشه براش مهم نیست اگه یه کاری بخوام برام بکنه انقد باید بگم که آخرش خسته میشم و خودم باز انجامش میدم فوق‌العاده شلخته اس اگه من کاراشو نکنم عمرا اگه انجامش بده همیشه دقیقه ی نود یادش می افته ناخناش همیشه بلند یه آرایشگاه میخواد بره دوهفته کش میده تا آخرش بره خداییش از لحاظ حموم رفتن تمیزه هر روز دوش میگیره فقط تنبل بارها بهش میگم توی ماشین و تمیز کن همیشه تو ماشینش کثیفه اصلا راضی نمیشی سوارش بشی بدبختی اینجاس که خودم روی تمیزی و نظم حساسم وگرنه اگه به شوهرم باشه راحت‌میتونه تو خونه ایی مثل خونه ی اون آقا که می‌گفت خانومم شلخته اس زندگی کنه تو دوره ی بارداریم به دلم موند یه بار خودش خود جوش یه کاری برام بکنه همش بهش میگفتم تا میکرد أخرشم خودم مجبور بودم انجامش بدم خلاصه بعضی وقتا خیلی خسته میشم میگم کاش یه آدم تنبل و شلخته بودم برام مهم نبود 

خانما شما چی همسرتون تو خونه بهتون کمک می‌کنه؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زنش اومد تاپیک زد گفت عمدا اینکارو میکنم مثل اینکه خیانتکاره و زن صیغه کرده اومده فقط ابرو زنشو ببره 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

زنش اومد تاپیک زد گفت عمدا اینکارو میکنم مثل اینکه خیانتکاره و زن صیغه کرده اومده فقط ابرو زنشو ببره

ن بابا کی کجا از کجا بفمیدی🤯🤣

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

من کاری به اون ندارم فقط میگم مال من از جنس مرده

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

این آدما بیمارای روح و روان هستن . درمان باید بشن ‌

من یا همسرم؟

اون آقا یه تاپیک زد و رفت خودشم دیگه فراموش کرد

میدونم میگم همسر شماها توخونه کمک میکنه؟

من یا همسرم؟

همسرتون .

و کلا کسانی که   به تمیزی و نظافت و.... اهمیت نمیدن بیمار هستن 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

ن بابا کی کجا از کجا بفمیدی🤯🤣

صبحی تو تاپیکش بودم قفل کرده بود 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

همسرتون .و کلا کسانی که به تمیزی و نظافت و.... اهمیت نمیدن بیمار هستن

به نظافت حموم رفتن اهمیت میده فقط شلخته اس مدام باید کاراشو بهش بگی

من کاری به اون ندارم فقط میگم مال من از جنس مرده

خب شلخته بودن مردو زن نداره

بشین زندگیتو بکن خواهر من هر کی ی جوریه بعضیا خیلی شلختن بعضا خیلی رو تمیزی حساس بعضیا هم نرمال ولی معمولا تغییری نمیکنه وضعیت یا باید جورشو بکشی یا انقد حرص بخوری خودخوری بکنی ک تهشم چیزی عوض نمیشه رها کن 

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤