2777
2789

همسرم تو هر کاری که موفق نمیشه منو مقصر میدونه خودش میدونه تقصیر خودشه ولی همش میگه تو چون درکم نکردی تو چون یه جاهایی غر زدی من ذهنم درگیر شد نتوستم روی کارام تمرکز کنم و پیشرفت کنم چند روزه دعوا کردیم من زیاد ازش پول نمیگیرم خودم درامد دارم خرج میکنم ولی قدر نمیدونه خسته شدم دلم میخاد به خاطر رفتاراش باهام یه کم شیطنت کنم تا دلم خنک شه حداقل اخه هرچقدر خوبم انگار نمیبینه😑چیکار کنم؟؟؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیکتاتور خودشیفته خودخواه و خودبین ازخودراضی ازخودمتشکر بهونه جو ایرادگیر 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

خودشیفته نیست احیانااخه خودشیفته ها گردن گیرشون خرابه

فک. کنم الان که بهش فک میکنم اره هست انگار مثلا میگه چون تو چند بار غز ردی که چرا عید نرفتیم مسافرت من الان 5ماهه ذهنم درگیر غر زدن تو هست نتونستم رو کارام تمرکز کنم حالا شاید من ماهی 3یا4بار یه غری زده باشم اخه ربطی داره؟؟؟ 😑

فک. کنم الان که بهش فک میکنم اره هست انگار مثلا میگه چون تو چند بار غز ردی که چرا عید نرفتیم مسافرت ...

ببین خودشیفته ها انکار میکنن یه کاری که کردن رو گردن نمیگیرن

همش میخوان ناکارامد نشونت بدن

حسودن به شدت 

خیلی علائم دیگه دارن 

ببین من امشب فهمیدم هرچقدر برای مرد ها خوب باشی تاثیر برعکس داره روشون

بخدا من از عید لباسامو خودم خریدم زنی هم نیستم دم به دقیقه ارایشگاه باشم باشگاه برم فقط به لباسام میرسم و برام مهمه تیپم اکی باشه اونم اکثرا خودم پول میدم فقط انگار خرج خورد خوراکم با همسرمه ولی همش سر هر چیزی میگه درکش نمیکنم حتما توقع داره پولم بهش بدم😂😑نمیدونم تصمیم گرفتم دیگه یه هزاری هم خرج نکنم اگرم کردم ازش بگیرم 

ببین خودشیفته ها انکار میکنن یه کاری که کردن رو گردن نمیگیرنهمش میخوان ناکارامد نشونت بدنحسودن به شد ...

یعنی توبحث یه حرفی میزنه دیگه بعدش گردن نمیگیره بهم میگه توهم زدی یا داری دروغ میگی مگه صدای ضبط شدشو نشون بدم😑

بخدا من از عید لباسامو خودم خریدم زنی هم نیستم دم به دقیقه ارایشگاه باشم باشگاه برم فقط به لباسام می ...

هعی خواهر.. 

حالا من الان باهاش قهرم جای خوابمو عوض کردم فک کن من با شوق و ذوق گفتم میخوام بعد زایمانم برم ابروهامو درست کنم کاری ک همه زن ها میکنن بهم گفت نههه عمرا بزارم همچین کاری بکنی پ فلان . فقط هم این نیستا همه چیو اینجوری میگه  بعد من اعصابم خورد شد من گفتم مگه عروسک توهم منم آدمم یهو همههه چی گفت دیگه اصن خودمم نفهمیدم چجوری همه چیو بهم ربط داد. گفت خیلی خونه ت تمیزه غذا همیشه رو گازه در صورتی ک من بخداا ب همون قرآنش قسم میخورم همیشه خونم داره برق میزنه همیشششه غذا داریم فقط امروز غذا مونده بود  درست نکردم اینجوری گفت😐

هعی خواهر.. حالا من الان باهاش قهرم جای خوابمو عوض کردم فک کن من با شوق و ذوق گفتم میخوام بعد زایمان ...

یعنی بخوام بگم مغزت سوت میکشه . یجور همه چیو ب همدیگه ربط داد ک اره از وقتی ازدواج کردم باهات مغزم فلان شده با اینکه من حتی وقتی چیزی هم میخوام با آرامش میگم بهش 😐 انقد شده فامیلام رفتن کاری که آرزوی من بوده رو کردن با اینکه من خیلی دلم میخواست بهش نگفتم شاید یبار اونم فقط مثلا بگم مثلا میدونستی فلانی اینا رفتن ترکیه . در همین حد بعد امشب میگفت تو حسودی فلانی 

یعنی بخوام بگم مغزت سوت میکشه . یجور همه چیو ب همدیگه ربط داد ک اره از وقتی ازدواج کردم باهات مغزم ف ...

فک کنم باید یه تاپیک جدا بزنم از بس حرف دارم و دلم پره 😂😂😂فقد در همین حد بدون همه مردا بد ذاتن بهترین زن هم باشی بازم راضی نیستن