mohadesezamani مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1337 عنوان شقیقه هام ریخته 67 بازدید | 9 پست من از بچگی موهامو دم اسبی محکم میبستم حتی توی خواب موهامو باز نمیکردمشقیقه هام ب شدت خالی شدهبنظرتون یه مدت شل ببندم اوکی میشه؟یا کلا ریخته و دیگه در نمیاد ؟ 1404/06/25 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohadesezamani مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1337 ماینیکسیدیل 2درصد باید بزنی بدون تجویز دکتر ؟عوارض نداره ؟
ppp عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 8974 بدون تجویز دکتر ؟عوارض نداره ؟ تا عمر داری باید بزنیتحقیق کن وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
mohadesezamani مدیر استارتر عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1337 تا عمر داری باید بزنیتحقیق کن امضات رو خوندم دیگه وزنت رو کم نکن ، عالیه وزنتمث من کلی عوارض میاره برات ها
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49390 تا عمر داری باید بزنیتحقیق کن دارو خوبیه ؟؟ از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
الماس1400 عضویت: 1400/03/03 تعداد پست: 49390 تا عمر داری باید بزنیتحقیق کن چطوری خودتو لاغر کردی میشه بگی خلاصه چیا میخوردی از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌ تو بازی کن عمو .......! نویـســـــــنده خــــــــــداس❤ هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه پاره نمیشه ؛؛؛ خداهست خداهست خداهستـــ میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره میخام خوب باشم بندش نمیزاره ، عجب بساطی داریما ، بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶ ب مشکلت بگو 😒 خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖
nabatiiiiii عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 7099 ماینوکسیدیل خواستی برنی حسابی تحقیق کن و پرس و جو نری سرخود یهو شروع کنی ک بیچاره میشی existing is exhausting