2777
2789

یه کیف دستی؟ 

شوینده ضدآفتاب و تونر؟ 

شامپو و روغن و ماسک ؟ 

همش رو هم لازم دارم🥲🤭😂

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جمع کن خرج نکن

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

خب بین این موارد که گفتی ضد و آفتاب حتما بخر و بعد شامپو 

سلامتی مهم تر 

و برنامه ریزی کن ماه های  بعد هم هست 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

من یک میلیون دارم دلم نمیاد خرجش کنم😐😂

من دقیقا دلم نمیاد خرج کنم و در نهایت به مزخرف ارین چیزا پول میدم 450 دادم کرمپودر😆😂 فقط برای یدونه عروسی

تو میتونی خیلی ساده از کاربریِ من بگذری، میتونی هم از ته ته قلبت برام بخای که دیگه پشت کنکور نباشم ، با لبخندو از ته قلبت😀❤️ اینجوری دنیا مجبوره بهم آسون بگیره بزاره منم برسم به دانشگاه و رشته‌ی مورد علاقم 

بدش شیرموز بنداز بالا

خوراکی هم خوبه ولی بعدش ماتحتم میسوزه😂😂😂

خواهر یکی یکی چ خبره😇😇😅😅😅😅😅😉😉

😉🤣😂